Om Taknemmelighed, Ærlighed & Om At Dele Sine Holdninger

IMG_2470

Der er sket titusind gode ting siden denne bog udkom. Det er faktisk snart fem år siden, og i lørdags fik jeg et brev fra forlaget om at den er blevet genoptrykt igen. Jeg er simpelthen så stolt. Nu findes den næsten kun i paperback, men den har haft et fint liv, og den har givet mig muligheder for at skrive, for at tale, for at dele stort og meget småt. Jeg har lært meget af den bog, for eksempel at det betaler sig at gøre sig umage. At det på kort sigt aldrig betaler sig at sige præcis hvad man mener, men at det gør det i virkeligheden på lang sigt, når stormen har lagt sig. Jeg har også lært at ærlighed seriøst varer længst, og jeg har lært at møde verden med åben pande. Og så har jeg lært, at jeg ikke er alene. Jeg er SÅ taknemmelig for alle jer, der har lært mig netop det. Tak for det, og for at I stadig læser med, også herude.

19 Comments
Previous Post
Next Post