Melder: Intet Nyt (Og Et LilleBitte Tip Fra Solsiden)

IMG_5596

Det er meget sjældent, jeg når at sige, tænke eller skrive dette, men der sker intet. Alt er roligt, stille og skønt. Og varmt. Vi veksler mellem sol og skygge, i vand og i sand, og mellem ude (Elias, Johans og mit ønske) og inde (Sofus, når han ikke kan klare mere sand, sol og varme). Vi nyder, spiser, drikker, svømmer. Og jeg har opnået status af hende, man bringer skatte til.

Den eneste udfordring (ja, rul dig af grin nu) er de medbragte mængder af solcreme. Skal du på en ferie som denne, så tag fire gange så meget med som du regnede med. Det er dyrt her, og fås kun i meget små mængder. Lige op lidt kører vi på de sidste dråber af den medbragte, og især denne fra Garnier har reddet såvel min næse som min ryg. Den fedter ikke og giver ikke dårlig hud. Og ja, drengene og jeg kører faktor 50, selv efter en uge. Min naturlige farve er kummefryser, så jeg passer på. Vil helst ikke ligne en lædersofa når jeg er 45 eller blive skoldet, så tjek ved faktor 50.

IMG_5595

4 Comments
Previous Post
Next Post