Syrebad & Genvejen Til Bløde Fødder.

IMG_5665

Nå, men dette indlæg blev publiceret lidt for tidligt. Uden tekst. For nettet forsvandt og dermed også teksten. Det jeg egentligt ville fortælle jer om, var ikke tekniske problemer, og heller ikke om min evige loyalitet overfor faktor 50 som ovenstående billede beviser (tag solbriller på, hvis de hvide ben blænder for voldsomt) , men derimod om min oplevelse med en ikke-økologisk skønhedsbehandling her i Thailand.

I går var jeg nemlig hos øens beauty-dame, og fik ordnet fødder. De var to om det. En om hver fod. Først fik jeg et behageligt fodbad, herefter blev begge fødder pakket ind i våd vat. Jeg antog at det var olie eller creme, men da en lille dråbe trillede ned over foden, gik det op for mig at det var syre. Da syrepakken havde siddet et kvarters tid, fjernede de den og flere lag døde hudceller, hvorefter der blev skrubbet og gnedet, indtil mine fødder var blankpolerede. Neglebånd blev fjernet med noget kemisk krads stads, der lugtede så jeg fik tårer i øjnene, og som alt sammen var at finde på denne lille vogn.

IMG_5645

Da de endelig var tilfredse og al levende væv var dødt (!), fik jeg neglelak på. De undrede sig over mit farvevalg, men gik med til røde negle. Blå havde tydeligvis været pænere, mente de søde damer.

IMG_5647

Jeg har aldrig oplevet så megen kemi indgå i nogen form for behandling, men heller aldrig nogensinde haft så bløde fødder.

6 Comments
Previous Post
Next Post