Om At Blogge & Pandekager

IMG_5511

Sofus har overgivet sig til middagsluren efter en virkelig stor is. Han var mest interesseret i krymlen, og i det hele taget er han mest til småspiseri i varmen, så vi taler om kiks, om frugt, om juice, og Sofus har efterspurgt en pølse, hvilket ikke sådan lige er til at opdrive. Men vi lytter og vi taler og vi snakker, og vi prøver at lære ham ikke at råbe (skrige) sine behov ud, men at tale stille og roligt. Når det lykkes, bøjer han sig forover og hvisker konspiratorisk…

Jeg fik en del mails i går, om at trække stikket ud, om at lade være med at blogge, om bare at nyde at være på ferie. Så jeg fik lyst til at fortælle jer, at det at skrive her, ikke går ud over ferienydningen, tværtimod. Bloggen her er et gedigent reflektionsrum, hvor lidt også har ret, hvor små tanker kan foldes ud og fastholdes og endda pakkes ned i et indlæg. Hvor der er ro og rum, og hvor den stemning og farve dagen har, bliver den blogindlægget får. Jeg tænker bedst, mens jeg skriver – det er aldrig lykkedes mig at få en ide, uden en blyant i hånden, og det at tiden står stille her, gør også at tankerne kredser, og bliver til blogindlæg. Det har aldrig været arbejde, og det føles ikke sådan.

Billedet ovenfor er fra en pandekagerestaurant; det viser sig nemlig at thai-pandekager er en vidunderlig krydsning mellem pandekager, wienerbrød og fedt. De knaser let, men er bløde, søde og milde, og du kan få dem med alt, hvad man kan komme i tanke om. Denne er med ananas og chokolade.

IMG_5507

 

 

6 Comments
Previous Post
Next Post