Gave Til Dig: Fordi Det Er (Glimmer-)Onsdag

IMG_6085

IMG_6082

UPDATE: Kære Læser, der er desværre ikke flere pakker tilbage. KH Julia

Kære Læser; så er der gaver til dig. Endda gaver, der smager godt, kan forsøde din hverdag og gøre onsdagen endnu bedre end den allerede er med glimmer og det hele…

Mentos har nemlig lanceret Mentos Protex som er Danmarks første dentale tyggegummi godkendt af fødevaremyndighederne. Mentos Protex holder din mund frisk og beskytter dine tænder. Det sprøde tyggegummi med centerfyld kommer i tre varianter, og er det første tyggegummi i Danmark,  hvor fødevaremyndighederne har godkendt tilsætningen med calcium og fluor. Calciummet er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder, og fluoriden bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne. Og jeg er så heldig at jeg har fået lov til at forære dig og 99 andre læsere en pakke af hver så du kan smage på det. Det eneste du skal gøre er at klikke her, så får du tyggegummiet sendt hjem til dig.

KLIK HER.

IMG_6083

 

3 kommentarer

  1. Og du er helt klar over at Mentos indeholder stoffer som er over anbefalede grænseværdier for hormonforstyrrende stoffer, som de ikke ønsker at ændre. Bare du ved hvad du reklamerer for.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *