TAK! Godmorgen Fra Marokko

foto-7

foto-8

foto-9

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle jeres sjove, gode og i dén grad opmuntrende kommentarer til indlægget fra i går. Det er ikke fordi jeg på den måde bliver ked af det når jeg får sådan en mail – det sker faktisk ganske ofte – men jeg bliver alligevel lidt ulden (HAHA), ved at det tilsyneladende provokerer så grundlæggende, når alle ikke er ens.

Jeg tror at det er vigtigt at vælge sin egen vej; i den udstrækning man kan, og jeg tror også på at der faktisk er noget, vi kan lære af hinanden. Jeg lytter og lærer hver gang jeg hører om andre måder at leve livet på, og jeg tror på, at der er en pointe i netop dét. Det er også noget af det, der gør blogland fedt. Jeg har en læser med fem børn; hun går hjemme med dem, og lever et andet liv med andre udfordringer. Jeg tager hatten af for det. Jeg gør intet for at virke på en bestemt måde, eller for at andre skal synes noget bestemt om mig. Det gjorde jeg engang; og tro mig, det virker ikke.

Jeg er som sagt i Marokko i nogle dage. Det er en arbejdstur, og det betyder at jeg skal give den ordentligt gas her ved skærmen, blandt andet så jeg kan komme hjem til mine drenge uden hængepartier. Samtidig er jeg et fremmed sted, som jeg kun kan nyde og kun kan lære af. Jeg vil forsøge at vise jer så meget som muligt af alt dette, og er simpelthen så lykkelig for, at I læser med.

12 Comments
Previous Post
Next Post