TAK! Godmorgen Fra Marokko

foto-7

foto-8

foto-9

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle jeres sjove, gode og i dén grad opmuntrende kommentarer til indlægget fra i går. Det er ikke fordi jeg på den måde bliver ked af det når jeg får sådan en mail – det sker faktisk ganske ofte – men jeg bliver alligevel lidt ulden (HAHA), ved at det tilsyneladende provokerer så grundlæggende, når alle ikke er ens.

Jeg tror at det er vigtigt at vælge sin egen vej; i den udstrækning man kan, og jeg tror også på at der faktisk er noget, vi kan lære af hinanden. Jeg lytter og lærer hver gang jeg hører om andre måder at leve livet på, og jeg tror på, at der er en pointe i netop dét. Det er også noget af det, der gør blogland fedt. Jeg har en læser med fem børn; hun går hjemme med dem, og lever et andet liv med andre udfordringer. Jeg tager hatten af for det. Jeg gør intet for at virke på en bestemt måde, eller for at andre skal synes noget bestemt om mig. Det gjorde jeg engang; og tro mig, det virker ikke.

Jeg er som sagt i Marokko i nogle dage. Det er en arbejdstur, og det betyder at jeg skal give den ordentligt gas her ved skærmen, blandt andet så jeg kan komme hjem til mine drenge uden hængepartier. Samtidig er jeg et fremmed sted, som jeg kun kan nyde og kun kan lære af. Jeg vil forsøge at vise jer så meget som muligt af alt dette, og er simpelthen så lykkelig for, at I læser med.

12 kommentarer

 1. Marrakech er vidunderlig og ligeså er din indstilling til valg af livsstil. Jeg er enig i at det vigtigste er at træffe sine egne valg (indenfor de rammer man har) – de valg der passer bedst for hele familien (og ikke de valg der passer andre bedst). Nyd Marokko og god arbejdslyst!

 2. Er målløs! De damer burde vide, at det gør mere ondt på mødrene end på ungerne. Det er jo ikke ligefrem en selvvalgt hyggetur, hvor du har valgt familien fra.

  Men hyg dig nu alligevel, når du nu er afsted.

 3. Kære Julia! jeg har fuldt din blog i en uge – har fået ny inspiration hver dag og nogle dage et godt grin – tak for det! Du lyder skøn – lev dit liv så du kan mærke det kradser, svier,kløer, summer & kilder HVER DAG!
  Nyd Marrakech, og go arbejdslyst

 4. jeg læser sommetider som fanden læser biblen … ser først dit indlæg fra igår nu og jeg læste det som at du nu ville få et fårebillede og tænkte hvad skal du med billeder af får ???… så jeg måtte lige læse om igen hehe… jeg ønsker da sommetider at vinke farvel til mine 5 børn og sætte mig i et fly og lande på et skønt hotel og bare sige aaahhh og nyde stilheden, men jeg ved, at jeg dagen rejser hjem igen, da jeg kommer til at savne dem … men at tror at du rejser ud og lader dine børn alene hjemme !!!!… jeg undre mig over folks tankegang … og en far er da lige så god til passe på sine børn som en mor … jeg nyder at læse om andres oplevelser, såsom din og nyder de 5 minutter, jeg er væk fra hverdagen og kan drømme lidt 🙂

 5. Kære Julia.
  Hvor er du SØD!!! Sikke et fint svar i går og dit indlæg i dag.
  God tur!! Håber at du kan nå at NYDE det hele 🙂

 6. Kære Dorthe TAK! jeg har forresten forsøgt at kommentere på din blog, men den giver mig ikke lov med navn og url. bare så du ved det. KH og TAK igen.
  @Camsen – TAK! og ja, det gør det altid; ligesom det faktisk er sværere at være den der er hjemme end den der er ude.
  @Berit K – TAK fordi du læser med; og ja, jeg gør mig virkeligt umage…
  @Helle – ja, sådan er det. man savner hele tiden. og ja, der er jo sådan set også en far…
  @Mette S – du kan selv være sød, kan du. og jeg lover at nyde!
  KH
  J

 7. Hej Julia
  Jeg kommenterer ellers ikke så tit herind (men nyder i DEN grad at læse). Så oven i dine sidste to indlæg, vil jeg bare gerne sige dig, at du virkelig ER et stort “fårbillede”. Du elsker dit job og din familie, og dine ærlige tanker om livet, som du skriver ned her på bloggen er bare så oprigtige og får virkelig mig til at tænke over, hvordan jeg gerne vil leve mit liv…og prioritere i mit liv.
  Så tak for det.
  Kh. Mette

 8. Sikke nogle *** censur ***. Hvad enten du vil det eller ej, er du et fOrbillede for rigtig mange. For mig er du det, fordi du lægger neglelak tit og ofte (ja, der skal ikke så meget til nogle gange :)), men specielt når jeg ser den glæde, du lægger i dit arbejde. Du arbejder ikke for at leve, men lever for at arbejde (og kysse på din store og dine små mænd).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *