Rundtosset – Fra New York Til Marrakech & Mail Fra Vrede Damer

foto-6

Det er en tosset uge det her. I går interviewede jeg supermodeller ved New Yorks modeuge. Lige nu sidder jeg i Marrakech. Jeg tog afsted i går eftermiddags fra New York, hvor solen havde nået at indfinde sig, selvom det var hundekoldt. Mellemlandede i Geneve, og er nu fremme.

Turen var fin, og miraklet skete og jeg havde sædet ved siden af mig fri. Jeg fløj med United Airlines og det var på alle måder behageligt. De har endda iphoneoplader ved alle sæder…

Jeg har hjemve (!!!), men er også på eventyr med mit arbejde. Så alt er godt, og jeg prøver at være i det og nyde det hele i fulde drag. Ungerne har det godt, og er hjemme sammen med deres fantastiske far.

Og så kom denne mail:

 

Kære Julie. Vi har fulgt dig i nogen tid på din blog, og dit liv begynder at irritere os. Vi er tre mødre som mener at du bør overveje hvordan dine børn har det. Åbenbart er du så egoitistisk og selvoptaget at du ikke kan se at du skader deres liv når du lader dem være alene hjemme. Vi synes du skal vide at du ikke er et fårbillede.

VH

Kære Damer – det har jeg slet ikke lyst til at være. Og mit liv behøver slet ikke interessere jer. Desuden er mine vidunderlige unger sammen med deres far. Ham har jeg gjort mig umage med at vælge, og jeg har valgt rigtigt.

KH

J

53 Comments
Previous Post
Next Post