Rundtosset – Fra New York Til Marrakech & Mail Fra Vrede Damer

foto-6

Det er en tosset uge det her. I går interviewede jeg supermodeller ved New Yorks modeuge. Lige nu sidder jeg i Marrakech. Jeg tog afsted i går eftermiddags fra New York, hvor solen havde nået at indfinde sig, selvom det var hundekoldt. Mellemlandede i Geneve, og er nu fremme.

Turen var fin, og miraklet skete og jeg havde sædet ved siden af mig fri. Jeg fløj med United Airlines og det var på alle måder behageligt. De har endda iphoneoplader ved alle sæder…

Jeg har hjemve (!!!), men er også på eventyr med mit arbejde. Så alt er godt, og jeg prøver at være i det og nyde det hele i fulde drag. Ungerne har det godt, og er hjemme sammen med deres fantastiske far.

Og så kom denne mail:

 

Kære Julie. Vi har fulgt dig i nogen tid på din blog, og dit liv begynder at irritere os. Vi er tre mødre som mener at du bør overveje hvordan dine børn har det. Åbenbart er du så egoitistisk og selvoptaget at du ikke kan se at du skader deres liv når du lader dem være alene hjemme. Vi synes du skal vide at du ikke er et fårbillede.

VH

Kære Damer – det har jeg slet ikke lyst til at være. Og mit liv behøver slet ikke interessere jer. Desuden er mine vidunderlige unger sammen med deres far. Ham har jeg gjort mig umage med at vælge, og jeg har valgt rigtigt.

KH

J

53 kommentarer

 1. Det er alt andet lige nemmere at tage ‘medsøstre’ alvorligt, der gider at sætte sig ind i hvordan dit navn staves inden de fordømmer dine valg i livet. Det er omvendt meget svært, at sympatisere med sure mødre, der ikke mener, at fædre fortjener alene tid med deres børn; og at mænd ikke fortjener kvinder, der udlever deres passion, knokler for deres arbejde – og vender opfyldte hjem for at dele ud af deres inspiration. Kære sure kvinder: min mand har lige været alene 5 dage med deres far. De er stadig i live. Og de har det faktisk (og ikke overraskende) overordentligt godt.

  Kærlig hilsen endnu en kvinde med et ‘irriterende’ liv

 2. … og så skulle der iøvrigt stå at ” mine børn har været alene med deres far”… men min mand har skam også været sammen med min far i disse dage, og han trives også storartet, skulle jeg hilse og sige.

 3. What??! De der damers mail lyder som (er?) en joke!?
  Dine dejlige drenge, Julia, er iblandt de heldige & priviligerede – for de har øjensynligt en mor, der evner at skabe sig et (arbejds)liv, der gør hende glad & tilfreds – det er at tage ansvar for sin lykke – og det gir sandsynligvis sådan cirka den bedste mor, man kan ønske sig! Du henter tilsyneladende kanongod energi via dit job – og den gode energi tager du med dig hjem til drengene, gætter jeg på..-det må være win win. Diit eksempel inspirerer mig og mange andre. Det lærer mig noget om at man rent faktisk kan være både mor OG glad for sit arbejdsliv – på samme tid.
  Desuden kan det være sundt at savne – for alle parter.

  Kh Anne

 4. Forbillede, ikke fårbillede de damer!
  Magen til selvretfærdigt bagstreb skal man da lede længe efter. Må være trist at være så sur.
  Men nu til det interessante: Marrakech! Hvad sker der lige der??!! Knus til dig 🙂

 5. Hvad? Undskyld, hvad? Er det (sure-spelt-MoralensVogter-)mor-mafiaen, der er kommet efter dig?!? “Vi har fulgt dig i nogen tid”… Jeg håber, du kan ryste det af dig, ryste på hovedet af det og måske endda smile af det og nyde din tur og vide, at dine under har det godt med deres far! Jeez! Det er sådan noget der gør at gode bloggere holder op med at blogge! Men jeg har nu heller aldrig set dig som et “får-billede” – mæh:-)

 6. Der vil altid være nogle, som er misundelige, så PYT med dem!
  Og bedre at være et forbillede end et fårbillede 🙂
  Nyd det hele!!!

 7. “Mææææh” sikke til opførsel. At man sådan vil dømme andres liv, og så selv skrive sådanne grimme ord til andre… Du er et FORbillede for både børn og kvinder, og de tre mødre, er vidst de eneste FÅR i billedet, måske ulve i fåreklæder? High five og glimmer til dig herfra!

 8. OMFG…….. kvinder af den værste slags, der lurer på hvornår de kan pille andre kvinder ned for måske at få det lidt bedre med deres egne, indebrændte og utilfredsstillede liv. Og man skal fandme stave ordenligt, hvis man mener man har noget at sige. Fårbillede……. mæææææ….. du har opnået at sidde der hvor du sidder lige nu ved hårdt arbejde, søvn eller ej:-) Og ingen, der følger med i din blog, kan være i tvivl om at dine børn er dit forlængede hjerte og dit livs (overraskende) store kærlighed.

 9. Kære Julia,

  I dagens verden er det påkrævet at mødre gør karriere, og dette kræver i mange tilfælde tid væk fra børnene, uanset hvordan man som mor måtte føle omkring det. Så længe man selv er glad for det man laver, så smitter det af på børnene og det er langt de færreste som kan leve af at gå hjemme. Jeg har i mange år arbejdet med mennesker hvor nogle havde arbejde og andre ikke, jeg kan kun sige at børnene ikke defineres af hvad mor og far laver, men mere hvordan de har det med det de laver.

 10. WHAT!!! Jeg er rystet over den mail – den fortæller en hel del mere om afsenderen end om dig, Julia!
  Min lillebror er navigatør og arbejder 2 mdr ad gangen, til gengæld er han så 100 % til stede når han er hjemme og har fri, – har han og hans kone og deres børn et dårligt familieliv af den grund? NEJ!
  Hvis Elias og Sofus ikke trivedes med den hverdag og det (arbejds)liv du har valgt var det en anden sag, men du har nogle dejlige, harmoniske drenge der lige nu nyder dagene og vinterferien med Johan.
  Nyd nu dagene i Marrakesh, Julia, – og kom godt hjem igen når du når så langt. 😉

 11. Hej Julia
  Hvis du ikke allerede har set min hilsen
  Til dig på min blog – syntes jeg lige du skal klikke forbi 😉 bedste hilsner B

 12. Suk. Smålighed fra sure kvinder. Det er ikke til at holde ud. Jeg er enig; ryst det af dig og klap dig selv på skulderen i stedet for -og nyd at det snart er glimmer onsdag.

 13. Lyder som et fantastisk eventyr du er ude på… Gid det var mig..

  Og de der forsmåede kvinder der, det lyder til at de har glemt sig selv helt og aldeles i hverdagen og familielivet… De må være nogle fattig mennesker på den konto..

  Og FÅRbillede, den er altså bare pinlig… Mæææææh…..

  Hilsen en mor som deler ungerne 9/5 med børnenes far. Og de lider på ingen måde last af den grund.

 14. Hold nu kæft hvor bliver jeg træt. Træf af fordømmende kvinder, der skal ytre sig om ting, de intet begreb har om. Det er da kun fantastisk for jeres børn, at de er beriget med hele 2 gode forældre, der nyder både deres arbejde og at være sammen med deres børn. Og hvor er det fedt, at dit job kan give dig ny energi ved rejser ud i verden og møder med spændende mennesker, men også mulighed for at være der, når de har allermest brug for dig, fordi du selv bestemmer hvor mange “Barnets 1. Sygedag” du kan holde i træk osv.
  Der er heldigvis kun 2, der ved hvad, der er bedst for jeres børn og det er jo heldigvis dig og deres far!
  Kh V

 15. Så er vi åbenbart mange, hvis liv må “irritere” de tre sure mødre. Og mine børn må bestemt også lide over at have en super egoistisk mor, som overlod dem i 10!!!!!!! dage alene med deres far for at tage på arbejde i Irland.
  Synes sjovt nok ikke, at de virkede specielt omsorgssvigtede, da jeg kom hjem, og bortset fra en meget træt mand, der havde håndteret egen og to børns sygdom 6 dage i streg, så var det vist uden de store omkostninger.

  Hold fast Julia. I at glade mødre giver glade børn. I at far er lige så god som mor. I at det ikke er f****** 1952. 🙂

  By the way – hvad laver du dog i Marrakech????

 16. Årh ja – dagens allerbedste grin. Jeg er helt færdig over den mail. Tænk sig at synke på drt niveau, de må have et ualmindeligt kedeligt liv.
  Og hvem gider egentlig være et forbillede.

  Christina

 17. Kære Julia
  Jeg prøver at fårestille(!) mig, hvor chokeret du må have været, da du klikkede dén mail åben.
  Jeg kan heldigvis se af ovenstående tråd, at vi er mange, der giver dig det medhold, jeg synes, du fårtjener(!).

  Jeg kan slet ikke fårstå(!), at der er nogle, der vil bruge krudt på at bekymre sig om dine børn – på dén måde. Du virker som en kærlig og overskudsagtig (på de rigtige tidspunkter) mor, som er meget bevidst om, at hun har valgt en far til sine børn, som hun kan stå inde for, elsker og er tryg ved heeele vejen rundt om familielivet.

  What’s not to like? Og hvad så, hvis det i jeres familie er mor, der er væk med sit job i flere sammenhængende dage af gangen? Hvor mange fædre arbejder ikke lige sådan? Hvor mange familier er ikke indrettet således, at de IKKE lige her midt i vintermørket har (kunnet) give sig selv og hinanden 14 dages ubetinget nærhed og solskin?!

  Vores børn er begge næsten lige så store som jeres Sofus, og jeg har mærket grundigt efter og erkendt, at jeg slet ikke er klar til at være væk fra dem mere end et par døgn af gangen på nuværende tidspunkt. Heller ikke selvom deres far er top-notch! Men jeg kan også tydeligt mærke, at dét er mellem mig selv og MINE (vores) børn. Jeg stoler fuldt ud på, at andre reflekterende, empatiske kvinder med tilsvarende varmt moderhjerte er i stand til selv at vurdere det rigtigste for dem selv og deres børn.

  Kh Mette

 18. ‘Amen for filan da. Det kan man da ikke tage seriøst. Følger din blog…kender dig ikke dit navn, kan ikke stave og ser så nedværdigende på mænd der tager sig af deres børn.

  Jeg rejser også en del pga mit arbejde, og jeg har altså mere ondt af min mand end min søn, når jeg er i London og arbejde en uge af gangen…gisp hvad skal der dog ske med min lille datter når hun en gang vælger at melde sin ankomst…tsk tsk.

  Jeg kende dig ikke privat, kun fra din blog og dine bøger, og du får en High Five fra mig, og ekstra glimmer til imorgen til en ekstra glimrende glimmeronsdag.

  /Julie

 19. Eigh hvor var det da en ‘dejlig’ mail du lige fik der, tænk at du sådan provokerer andre med dit liv:-)
  Jeg håber ikke at du bruger ret mange tanker på hverken mailen eller tre tilsyneladende triste damer.
  Når man nyder sit job så tror jeg at det smitter af i andre sammenhænge også, fx sammen med børnene. Var det ikke dig som engang skrev at du synes at det også er vigtigt at vise sine børn at arbejde kan være sjovt og ikke kun sur pligt (i ‘sandheden fra en løgner’ evt?) uanset hvem der skrev det så har jeg taget det til mig og synes at det er en god pointe.
  Når alt det er sagt så synes jeg omvendt også at det kan blive for ‘helligt’ at sige at så længe mor er glad og fx arbejder/går til yoga/veninde weekend/fritidsinteresse osv ‘en masse’ så er børnene også glade.
  Jeg tror simpelthen ikke på at det er rigtigt! Vores børn vil heldigvis mega gerne være sammen med os, basta. Det hele gælder vel om at finde en balance hvor alle er tilfredse.
  Du er sej Julia og dine børn har det helt sikkert fantastisk sammen med deres far (hvis det er synd for vores børn at være sammen med deres far, så har vi valgt de forkerte mænd;-) )

 20. Kære Julia.

  Ville lige sige stort tak for dette indlæg. Jeg er gravid, snart færdig med universitet og skal derefter på barsel. Jeg ønsker mig en karriere som også en gang imellem tager mig til udlandet. Det har givet nogle ret mærkelige og sårende reaktioner fra min omgangskreds (både nære veninder, bekendte og familie), der kommer med “velmente” råd og det der er værre. Tak for at minde mig om at man kan ønske sig en karriere og være en god mor samtidig.

 21. Trist at de tænker, at det at lade ens børn være sammen med deres far, er at lade dem være alene hjemme…. Måske de skulle kigge lidt på deres eget liv, i stedet for at spilde tid på at kritisere andres?;-).

 22. Jeg har ikke mere at tilføje end at jeg er enig enig med alle de ovenstående positive tilkendegivelser af dig , Julia og dit liv, arbejds- og familie. Jeg samler ikke ligefrem på forbilleder, gjorde jeg det kunne du godt være med. Ha’ en rigtig god tur til Marrakech, det vil jeg glæde mig til at læse om.

 23. Det var dog mageløst! Sikke en bredside. Og sikke en ‘skøn’ underkendelse af børnenes far – ja faktisk mænd generelt, eftersom de jo ikke kender jer personligt, og derfor ikke kan bygge på den konkretet familie, men må have nogle absolutte mål for, hvor meget en mor skal være sammen med sine børn. Egentlig jo også interessant, at de jo faktisk selv svigter mest. For hvis de VIRKELIG syntes, at du gjorde det så dårligt, så skulle de jo faktisk indberette det til kommunen. Det er der jo ikke skyggen af grund til. Så derfor en luset mail. Håber, du kunne nyde turen alligevel.

 24. Ej hvor er jeg dog træt af kvinder, der har travlt med at dømme hinanden. Hvad ved de overhovedet om dit liv udover den brøkdel du viser frem her! Og har de lige glemt, at de rent faktisk også har en far?

  Jeg håber virkelig du nyder din tur, og jeg tænker det må være skønt for dine børn at få en masse historier af deres mor om, hvordan verden ser ud <3 Nyd resten af din tur Julia

 25. ..og hvem har i ørvigt lyst til at være et billede af et får. Det må være pænt nederen.

 26. Er ærlig talt lidt (læs: MEGET) pinligt berørt over at være kvinde (og mor), når andre med samme ‘titel’ tillader sig at sende sådan en sviner afsted. Helt ærligt! Vi lever alle sammen vores EGET liv og skal ikke gøre os til herre over andres. At de ikke kan holde ud at være væk fra deres børn eller tør overlade dem til deres mænd eller andre må stå for deres regning. Jeg er dybt imponeret over at du jonglere med alle delene. Håber selv at jeg bliver bare halvt så god og bare en my så glad for mit (engang kommende) job som du er. Håber du kan sparke de får til side og nyde Marrakech inden turen går hjem til din dejlige familie, som helt sikkert har en fest mens du er væk – det ved jeg at min mand og børn har når jeg er væk :o)

 27. Kære Julia

  Alt er godt, ingen varig skade er sket.
  Kun de små niv i hjertet som lidt hjemve giver.
  Nyd det nu.

  Kh

 28. Utroligt! Jeg er en trofast og inspireret læser, der ser dig som både et professionelt og familiemæssigt/menneskeligt forbillede! ❤️

 29. Er det mon nogle børn, der laver narrestreger? Det kan da umuligt være voksne kvinder i 2014, der har skrevet den mail!!! Og jeg er bare pisse misundelig på dine rejser NY og Marrakech WOW! Nyd det og nyd dine unger, når du er hjemme igen.

 30. Kære Julia,
  Lå flad af grin, da jeg læste mailen! Hvor latterlig kan man være? Vi er nogle, der har valgt både karriere og børn, og ja til tider er det en balance at få det hele til at hænge sammen – og nej det er ikke altid det lykkedes! Jeg havde kun 5 mdr. barsel men min første søn, og har tænkt mig at gøre det samme med den næste. Det er bestemt heller ikke alle, der bifalder det, men hvad så? Er det ikke bedre at have en glad overskudsmor (til tider hvert fald :o) ), der kommer hjem frem for en der kun føler hun lever livet halvt. Man kan få begge dele, og som du skriver så er det “kun” et spørgsmål om at gøre sig umage med at vælge sine børns far! Tro mig mailen viser mest af alt misundelse og jantelov.
  Jeg er helt sikker på, at dine drenge har den bedste tid hjemme sammen med deres far.

 31. (Hov, det hele kom vist ikke med…)
  Det jeg egentlig ville sige er, at jeg beundrer dig for at leve på den måde, som er rigtigst for dig og din familie. Og du tør stå ved det uden at være bange for andres meninger. Det burde vi alle sammen være bedre til.
  Men først og fremmest burde vi være bedre til at blande os uden om hinandens liv. Der er jo ikke kun en rigtig måde at leve på, vi skal ikke og kan ikke leve på samme måde alle sammen. Derimod skal og kan vi leve på den måde, som er rigtig for os selv.
  Jeg tror på, at der skal være plads til alle i en familie, ikke mindst til mødre og deres drømme og mål. Det kan da ikke være rigtigt, at kun fædrene må drømme og arbejde efter mål.
  Måske er de damer i bund og grund kede af deres liv, måske tør de ikke drømme. Hvem ved. Uanset tænker jeg, at misundelse er en grim ting, og at det altid er nemmere at dømme andre frem for at kigge ind ad. Og det er nok netop, hvad de burde gøre. I hvert fald burde de koncentre sig om deres egne liv og familie i stedet for dit.

 32. Det MÅ være en joke! Fuld opbakning herfra – jeg synes til gengæld, du er et FORBILLEDE!

 33. Jeg er i gang med uddannelsen til tillidsrepræsentant. Det kræver jeg er hjemme fra en uge af gangen hver gang jeg skal tage et nyt modul. Min tvillingedrenge er “alene hjemme” med min mand i den uge og det er der heldigvis ingen der dør af. Jeg får lov til at komme hjemme fra, lade op og blive langt klogere og mere passioneret. Mine drenge får den fedeste kvalitetstid med far. What’s not to like!?

  Hvis man som menneske ikke må tage ud og ens børn ikke kan lære at verden ikke går under fordi man ikke er hjemme (men altid kommer tilbage), så bliver man fattigere.

  Og kære damer, havde I skrevet det samme hvis det havde handlet om en MAND!? Gu’ havde I ej.

  Nyd din tur Julia og husk at det er ok at give sig selv lidt tid. Også selv om man er mor. Hvis man ikke gør det bliver man sindssyg.

 34. Godaften Julia Lahme,

  sikke da en “sød mail” du der fik.
  Som dansklærer kan jeg jo ikke lade være med at især ligge mærke til at de skriver, “Fårbillede” – mæhhhh lam får.

  Men rigtig godt svaret, det du skrev tilbage:-)
  En anden gang, så slet en sådan besked og svar intet.

  Danmark er et meget lille land, med så mange fordomme. Der findes åbenbart en del, som gerne vil putte andre i små bokse med faste stempler på.

  Hovedet op og benene ned. Du er go som du er, bedre end så mange andre:-)

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck..blogspotcom

 35. Sikke ondt i røven de damer har!
  Da min kæreste og jeg rejste på ferie i 11 dage ALENE og vores datter var hos hendes elskede farmor/farfar, hørte vi også fra det. Ikke så mange der ytrede deres holdning direkte. Men indirekte var der ingen tvivl. Mange var forargede (og misundelige)! Alle havde det helt fantastik i de 11 dage.
  Jeg kan da hurtigt se fordelene ved et break fra hverdagen/ferie hos farmor/farfar frem for hverdag.
  100% fokus fra pensionerede og super friske bedsteforældre.
  Fantasifuld leg fra tidlig morgen til aften!
  Forkælelse og opmærksomhed på alle fronter.
  Hjem kom to ny-forelskede forældre med kæmpe overskud.
  Mange synes også det var synd at vores datter ikke kom ud at rejse? Hun har rejst og fløjet meget mere end andre børn jeg kender. Ferie hos farmor og farmar er til dato en af hendes favorit-ferier:)

 36. Jeg læste din bog “Hvor lagde jeg babyen” da jeg lige var blevet mor for første gang. Den underholdte mig fra start til slut og gav mig en vished om at alle de kaotiske følelser jeg følte var helt normalt og ikke mindst okay! For det er jeg dig evigt taknemmelig!!
  Jeg følger din blog dagligt, jeg nyder at læse om alle de sejr ting du oplever og dine dejlige unger! Roste dig i efteråret hvor jeg mødte dig i en karrusel i Tivoli

 37. Godt at du deler Julia, for så er den dårlige energi nemlig sendt ud i systemet igen. Sådan en mail fortjener ikke engang alle de ord den har afstedkommet. Den slags skal bare ties ihjel. Alle andre har skrevet hvad der skal skrives, så jeg holder min mund og er bare enig. Alle skal i øvrigt bare blande sig ude om, hvordan andre mennesker arrangerer deres liv og hverdag, med eller uden børn. Gider man ikke følge en blogger eller andre, så drop bloggen/udsendelsen/programmet og hyg jer med det i føler for, men drop jeres fordomsfuldheder. Vi gør garanteret det bedste vi kan alle sammen ud fra de forudsætninger vi hver især har.
  Marrakech er FANTASTISK..NYD NYD NYD. Jeg skal der til igen om fjorten dage. En by man vist aldrig bliver færdig med og jeg har heller ikke børnene med……og jeg har endda tre, godt nok voksne, men alligevel, jeg er jo trods alt stadig deres mor

 38. Jeg har ALDRIG forstået, hvorfor sådanne typer ikke bare lader være med at læse med, men skal kaste deres harme ud i cyberspace. F.. dem!
  Og sørg for at spise appelsiner i Marokko, det er årstid, og de er fantastiske!!!
  Knus

 39. Hahahah, det må være en joke! De kan jo ikke engang stave? Det må være børn der har skrevet det for sjov. De kunne lige så godt have skrevet “Du er dom” 😛
  Tag dig ikke af det – enhver der har fulgt din blog ved at du er en fantastisk mor der sætter dine børn over alt andet. Men jo selvfølgelig ikke på den måde at du skal være ved deres side hele tiden og altid. Det ville da være en mærkelig måde at vise dem hvad det vil sige at være en stærk, dynamisk, succesfuld kvinde.
  Nyd Marrakech!

 40. Efter at have fået barn er det virkelig gået op for mig, hvad folk mener, når de siger, at der er tre ting, man skal afholde sig fra at diskutere: Politik, religion og børneopdragelse. Jeg er nu tilhænger af, at man diskutere politik og religion og synes egentlig, det er i orden at give sin mening til kende og sætte gang i debatten. Men mht. børneopdragelse, så skal man respektere andres måde at være sammen med deres børn på, og hvordan de prioriterer deres liv med børn. Og det er det, den mail ikke gør. De kunne jo sagtens have sagt, at er uenig i den måde, du har valgt at arbejde på, Julia, men på en respektfuld og ikke-dømmende måde. Egentlig synes jeg også, at der godt, du har svaret tilbage. Man skal vælge sine kampe med omhu, ja, men af og til skal man også tage bladet for munden og forsvare sig selv. Kort og klart, som du gjorde.

 41. DU er et fantastisk menneske OG et kæmpe forbillede for mig 🙂
  Jeg håber, at du ryster den slags af dig og smiler af det.
  De der ved bedste for Jeres børn, er Johan og dig <3
  Kan ikke skrive så meget andet godt, end det andre har formuleret så fint ovenfor mig…..
  Men KNUS og mange tanker herfra

 42. Kære Julia,
  Jeg håber at du kan lade det brev sive ind af det ene øre og ud af det andet.
  Jeg har valgt et liv hvor karrieren er lagt på hylden for en tid, hvor København er skiftet ud med Provinsen og hvor jeg ikke kan overskue at være væk fra mine unger mere en højest en kort weekendtur.
  Alligevel læser jeg med med stor glæde om dine spændende rejser, gode skønhedstip og inspirerede holdninger.
  Jeg er ikke i tvivl om at din familie betyder alt, og at dine børn får al din kærlighed og det er det vigtigste!
  Det vigtigste for børn er ikke at have en mor 24 timer i døgnet, men at have kærlige nærværende forældre, som har overskud, og det overskud får man kun når der også er balance til ens arbejdsliv, uanset hvilket man har valgt.
  Jeg håber at vi kvinder kan lære at respektere hinandens valg mere, uanset om de er anderledes end det vi selv har valgt. Hvem siger at vores valg er det rigtige, og hvem siger at vi ikke stadig kan inspirere hinanden. Du inspirerer i hvert fald mig.
  Kram fra provinsen 🙂

 43. Jeg har også fulgt dig gennem nogen tid, og ved du hvad, jeg synes at du er fantastisk

 44. Meget mærkelig mail! Må indrømme jeg først kom til at grine lidt…samtidig med at det selvfølgelig er SÅ trist at der er mennesker der føler de må sende den slags fordomme, surhed og uvidenhed ud i universet, og genere dig med den! Blev til gengæld glad for at se alle de mange kommentarer med opbakning, kan kun sige jeg er enig! Håber du nyder eventyret i Marrakech – glæder mig til måske at læse mere om hvad det går ud på? Og er sikker på at dine børn nyder tiden med deres far!!

 45. I guder!! Du er den skønneste mor – ja, hvis ik det var fordi set ville virke underligt, min alder taget i betragtning, så måtte du gerne være min mor 🙂
  Måske nogen i virkeligheden har ondt i en vis legemsdel og misundeligt over, at deres eget liv ikke hænger lige så godt sammen som dit ift karriere og børn?
  JuliA du er skøn! MÆÆÆH herfra 🙂

 46. Sikke en opbakning vi kvinder kan have til hinanden på godt og ondt. Tænker her på Madeleine Albright og hendes mantra om at der er “et særligt sted i helvede for kvinder der ikke hjælper hinanden”. Jeg bruger den tit i alle de relationer, hvor jeg møder og er sammen med andre kvinder.
  Og lige en sidste gang så få dog styr på, hvad damen I skriver om hedder, nemlig Julia og ikke Julie samt styr på stavekontrollen!
  Nobody puts baby in a corner!

 47. Kære Julia!
  Du ER et forbillede! Fordi du med energi og passion stræber efter at skabe de bedste rammer for både arbejds- og familielivet! Suk, hvor er det op af bakke for søstersolidariteten anno 2014. Jeg er dælme glad for, at der er fantastiske kvinder som dig derude, der hver dag rækker ud efter stjernerne og inspirerer os andre til at gå efter drømmene og tænke stort. Uden tvivl til inspiration og efterlevelse for vores børn!

 48. Hold da op!
  Det er da godt det mest latterlige jeg har set længe.
  Det skal du da hvert fald ikke tage personligt.
  Forstår heller ikke helt, at de bliver ved med at følge dig, hvis dit liv irriterer dem?

  Nå .. Det lyder ellers lækkert med alle de rejser. Forstår godt du har hjemmeve! Men du får da en masse spændende oplevelse.
  Spændende at følge dit liv!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *