DKNY – Ingen Kloner, Virkelige Mennesker & Den Røde Tråd

IMG_6571

IMG_6570

IMG_6555

I går var vi back stage til DKNYs show. Vi så forberedelserne, og fik mulighed for at tale med nogle af de dygtige mennesker, der indgår i den store kreative process. Vi talte igen med Michelle Saunders, som havde skabt et fantastisk look for Essie til modellernes hænder (det viser jeg en anden gang), og vi talte med en af Maybellines store talenter, nemlig ham her, Yadim. Han leder det store hold af makeupartister, der skal skabe modellernes makeup, så det hele smelter sammen i en helhed.

IMG_6564

DKNY er en institution i New York. Og til denne eftrårskollektion havde hun valgt at bruge rigtigt mange street castede modeller; altså kvinder og mænd – og som der blev sagt “those in between”, som har personlighed, udstråling og kant. Yadim tog udgangspunkt i det, så i modsætning til noget jeg tidligere har hørt eller set, så blev alle modellernes makeup lagt med udgangspunkt i hvad de selv kunne lide, og hvordan de selv ville lægge deres makeup. For Maybelline skulle Yadim så samle hele looket og få det til at spille, så der alligevel var noget der lignede en rød tråd i det. Men hele tanken om at vi ikke skal være kloner, eller at der ikke er et facit på skønhed, synes jeg er vidunderlig. Det var fantastisk at se ham og hans team arbejde, og høre ham tale begejstret om det han gør.

Han forklarede at hvis nogen i forvejen gør meget ud af deres læber, brugte han det som krog, og så forklarede han at hans absolutte yndlingsprodukt er Maybellines BBCream, som han blander med lidt almindelig ansigtscreme inden han lægger den på.

IMG_6558

Her står jeg midt i kaos, og må indrømme at jeg nyder det. Meget.

IMG_6553

Her er billeder fra selve showet. Jeg har lånt dem fra Style.com, for modefotograf bliver jeg ikke. Men kollektionen var domineret af sort, hvid, rød (rust), og blå. Med masser af pels, lag på lag, nuancer af samme farve og power. Fordi alle ikke ligner hinanden.

 

7 Comments
Previous Post
Next Post