Backstage Hos Alexander Wang – & 2 Ting Jeg Lærte Der

foto-10

I går var jeg backstage hos Alexander Wang. Det er en komplet ubeskrivelig oplevelse at få lov til at se fagfolk arbejde på den måde, som man ser lige inden et modeshow. Og der sker ting og sager deromme bag scenen, som jeg er nødt til at fortælle dig om. (Billeder fra Wang show følger i et andet indlæg.) Showet var sponseret af Essie, hvis ledende manicurist har skabt looket til hænderne sammen med Wang.

IMG_6463

Hun, Michelle Saunders, var SÅ sød – og det er i det hele taget noget, jeg oplever igen og igen her – der er intet snobberi, ingen der er for fine til at give et ordentligt svar, ingen der er uprofessionelle, alle er simpelthen SÅ cool og imødekommende. Selv når man er journalisttype nummer 50 de har talt med dén time. Men hun stod deromme backstage og forklarede os looket, og en af de næmeste dage, vil jeg forsøge at foklare, hvordan du gør det selv, derhjemme.

Den første ting, jeg lærte var at shorts bliver et hit næste vinter. Lange til knæene, smalle og stramme, og meget gerne i læder. Billeder følger en anden dag. Men det ser virkeligt godt ud. Tænk pencilskirt bare som shorts.

Den anden ting, jeg lærte back stage i går, var at hårlakken Elnett, virkeligt er fagfolkenes foretrukne. Faktisk var håret til showet sponseret af Redken, og derfor måtte frisørerne skjule, hvilket mærke, de brugte, men jeg spurgte og fik svar: Elnett. Bemærk tapen.

IMG_6492  IMG_6503

Og se tatoveringen på frisørassistents hånd.

IMG_6472

Det er formiddag her i New York, og vi er på vej ud at se mere. I dag er det blandt andet Diane von Fürstenberg! Så vildt. Glæder mig meget. Jeg forsøger at opdatere på instagram, hvis du vil se med (@lahmekommunikation).

4 kommentarer

 1. Julia – du er på et sandt kvindeeventyr.
  Du overrasker mig altid med de små ting, som du bemærker. I dette tilfælde tappen på hårlakken.

  Hav et forrygende N.Y. eventyr 🙂

  /Dianna

 2. Hvor er det dejligt at du nyder det og at de behandler dig pænt 🙂
  Generelt er dygtige og professionelle mennesker, i min erfaring, lige netop dygtige og professionelle. Krukkeri og snobberi hører ofte de knap så dygtige mennesker til.
  Min farmor ville have elsket det, hun sværgede også til elnett (og højhælede lyserøde hjemmesko)

 3. Aj, jeg er så klar på shorts til vinter. Og hvor er det skønt at høre, at der ikke er noget snobberi fra de fagfolk. Kan ikke huske, om det var Jo eller Sine, der skrev, at snobberiet faktisk falder i takt med, at talentet stiger.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *