New York Fashion Week: 7 Lektioner i Street Style. (Nummer 7 er vigtigst)

IMG_6368

Jeg er i New York til modeuge – og her er hamrende hunderøvkoldt. Og det er en vigtig pointe for indlægget her – og det indlæg bliver forøvrigt langt og billedtungt, så bær over med mig, og sørg for at få lektion nummer 7 med. Her er hvad jeg har lært om street style:

Lektion Nr 1

Hvad der foregår uden for showet er lige så vigtigt, som hvad der foregår til selve showet. Billederne her er taget mellem klokken 830 og 9 i morges. Det var som sagt sindssygt koldt. Ude foran Lincoln Centret hvor der foregår virkeligt mange shows, gik der folk og ventede på at blive fotograferet, da vi kom. De gik frem og tilbage indtil fotograferne fik øje på dem.

Lektion Nr 2.

Hvis bare ben hører til dit look, er du ligeglad med 10 graders kulde.

IMG_6364

Pigen her løber frem og tilbage med bare ben i meget høje Stella McCartneysko. Indtil fotograferne endelig så hende.

Lektion Nr 3.

Lad som om du er ligeglad med fotograferne. Stå stille og vent – find et nyt sted at stå stille, hvis de ikke ser dig. Stå stille længe… (og husk lektion nummer 2 om bare ben i frostgrader)

IMG_6381

IMG_6382

Lektion Nr 4

Vær velplejet & lækker…

IMG_6350

Lektion nummer 5.

Tag din kæreste med og sørg for at I matcher.

foto-6

IMG_6358

IMG_6363

IMG_6359

Lektion Nr 6.

Tag din ven med, og sørg for at I ikke matcher.

IMG_6376

Lektion Nr 7.

Husk en kuffert med skiftetøj så du kan klæde om undervejs og så få taget flere billeder.

IMG_6379

18 kommentarer

 1. OMG. Sådan har jeg haft forestillet mig stemningen, og det er åbenbart sandt. Sikke en sjov oplevelse, og dejligt endelig at høre det fra en vinkel, som ikke bare præsenterer den glamourøse del. Når det er sagt, så ville jeg gå “all in,” hvis jeg var inviteret!! (Altså prøve at lade fotograferne fotografere mine anstrengelser 🙂

 2. Det er fantastisk, det der!!! Anede ikke at de stod og ventede på at blive opdaget. Det er på en måde lidt synd. Så står de der og fryser.

 3. Ha,ha,ha- det er det sjoveste jeg længe har set……
  Håber du har godt varmt vintertøj med , så DU i det mindste kan holde varmen 🙂

 4. LOVEIT LOVEIT LOVEIT!!! Det her er simpelthen for sjovt – jeg har set de billeder SÅ TIT – og aldrig anet hvordan REAL LIFE virkelig var!! Fantastisk reportage!!!

 5. Det er snyd! Det vi tror er en tilfældig ide fanget på gaden, er endt med at blive en nøje udregnet optræden ad wannabees. Streetsmart på metaniveau – eller noget den stil??!!

 6. Alt ære værd at man går op i mode og modeshows (og har råd til alt det nyeste) men når man desperat render rundt, (eller står meget stille meget længe,) for at blive set, så synes jeg at det tangerer det latterlige.
  Men meget pudsigt fænomen som man sagtens kunne fordrive en eftermiddag med at overvære (indenfor, på en cafe med varm kakao og bukser på)

 7. Hahaha, hvor er det genialt 🙂 Og jeg elsker, at I alle sammen er i NY. Jeg skal nemlig derover til sommer, så det er jo perfekt med inspiration på den ene eller anden måde. Bare duften af byen gennem billederne..

 8. Hahahaa, hvor er det sjovt! Herligt at få afsløret lidt af den virkelige verden bag de mange smukke fotos vi ser af “tilfældigt casual-lækre” mennesker rundt omkring i verden. Ser lidt anderledes på The Sartorialist nu 🙂
  Nyd det, nyd det – håber du har husket uldne strømpebukser 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *