Jeg Tror Ikke Selv På Det – Men: Ferie!

IMG_5458

IMG_5461

Måske kan du huske, hvis du har læst med her i bare en enkelt vinter, at jeg har sukket, og higet og længtes efter varme, hver eneste vinter, og hvert eneste efterår. Måske ved du efterhånden også om mig, at jeg ikke er god til at holde ferie. Jeg er faktisk ekstremt dårlig til det. Nu har det ønske, og den mangel fundet sammen, og jeg rejser i aften på ferie til troperne sammen med min familie.

Jeg har det helt dårligt med at sige det højt af frygt for at ungerne bliver syge, som vi står der i check in. Men altså: Nøglerne til lejligheden er lånt ud, så andre kan få glæde af den, og jeg har simpelthen taget mig en ferie. 14 dage. 14 hele dage. Efter den aflyste tur til Afrika, kommer denne ferie som kaldet fra solbriksen, og Elias glæder sig efterhånden så han ikke kan være i sin krop. Sofus har ikke forstået hvad der kommer til at ske, men mon ikke det siver ind, lige der i strandkanten om et par dage med en hat på hovedet og en is i hånden?

Jeg har pakket denne stak bøger i håbefuld forventning, og ellers har jeg ikke ret meget andet med end en lille smule tøj, en lipgloss for skams skyld, en helvedes masse solcreme, og en røvfuld dinoer til ungerne. Så ja. Vi er vist klar.

Jeg har faktisk forberedt nogle indlæg her til bloggen, blandt andet har jeg helt ekstraordinært fået lov til at lægge 3 uddrag af Sheryl Sandbergs  bog “Lean In” ud her på bloggen. Den udkommer nemlig på dansk i slutningen af januar, og jeg har læst den. Spændende sager om kvinder og karrierer. Så vi ses herude, omend jeg nok ikke er så hurtig i kommentarfeltet.

 

20 Comments
Previous Post
Next Post