Jeg Tror Ikke Selv På Det – Men: Ferie!

IMG_5458

IMG_5461

Måske kan du huske, hvis du har læst med her i bare en enkelt vinter, at jeg har sukket, og higet og længtes efter varme, hver eneste vinter, og hvert eneste efterår. Måske ved du efterhånden også om mig, at jeg ikke er god til at holde ferie. Jeg er faktisk ekstremt dårlig til det. Nu har det ønske, og den mangel fundet sammen, og jeg rejser i aften på ferie til troperne sammen med min familie.

Jeg har det helt dårligt med at sige det højt af frygt for at ungerne bliver syge, som vi står der i check in. Men altså: Nøglerne til lejligheden er lånt ud, så andre kan få glæde af den, og jeg har simpelthen taget mig en ferie. 14 dage. 14 hele dage. Efter den aflyste tur til Afrika, kommer denne ferie som kaldet fra solbriksen, og Elias glæder sig efterhånden så han ikke kan være i sin krop. Sofus har ikke forstået hvad der kommer til at ske, men mon ikke det siver ind, lige der i strandkanten om et par dage med en hat på hovedet og en is i hånden?

Jeg har pakket denne stak bøger i håbefuld forventning, og ellers har jeg ikke ret meget andet med end en lille smule tøj, en lipgloss for skams skyld, en helvedes masse solcreme, og en røvfuld dinoer til ungerne. Så ja. Vi er vist klar.

Jeg har faktisk forberedt nogle indlæg her til bloggen, blandt andet har jeg helt ekstraordinært fået lov til at lægge 3 uddrag af Sheryl Sandbergs  bog “Lean In” ud her på bloggen. Den udkommer nemlig på dansk i slutningen af januar, og jeg har læst den. Spændende sager om kvinder og karrierer. Så vi ses herude, omend jeg nok ikke er så hurtig i kommentarfeltet.

 

20 kommentarer

 1. Aiiiii det lyder dejligt. Gid det var mig. Jeg håber at i får en skøn tur. Sug nu masser at lys, varme og D-vitaminer til dig (og Gin og Tonic)!

  (Naturligvis bliver ingen syge)

 2. Enjoy, enjoy, enjoy………….du har fortjent det. I sommers pløjede jeg mig igennem 4 romaner på 14 dages ferie i Spanien (har så ikke læst en roman siden!). Med hensyn til angst for sygdom, så er jeg helt med dig. Lige nu er jeg panisk i forhold til, at ungerne skraber noget til sig – eller værre jeg selv, da jeg skal på arbejde i 11 dage i Dublin om knap 2 uger. GLÆDER mig. Helt vildt. Så vi SKAL holde os raske. 🙂

 3. WUHUUU, skønt med ferie! Du fortjener det, og de andre skal nok holde skansen derhjemme.
  Ha’ en rigtig god tur, og imens vil jeg glæde mig til boguddrag fra Sandbjerg.

 4. Alletiders! Det skal nok gå alt sammen. Forslag: tag yogabogen med 😉

 5. Hvor dejlig for jer, ønsker jer den bedste tur. Nyd ferien og bøgerne og manden og ungerne.

 6. Rigtig god ferie. Det lyder sørme dejligt, sol, is og bøger i kombination med familien!

 7. God ferie! Håber det bliver lige som I drømmer om, nyd det!
  Det burde være en menneskeret med udlandsrejse i januar 😉

 8. Rigtig god tur! Vi skal også snart af sted til varmere himmelstrøg, og der er bestilt en masse bøger hjem fra biblioteket. Jeg prøvede at reservere din blog-bog, men den er der selvfølgelig kø til 😉

 9. Kære Julia. Tillykke med ferien! Det ser simpelthen så superdejligt og velfortjent ud. Nu hvor jeg ser din lipgloss, vil jeg bare høre, om du mon kan anbefale en? Synes lige præcis lipgloss er svær at finde uden alt muligt gøjl i. Jeg ønsker jer en superdejlig ferie! Bedste hilsner Sofie

 10. Kære Julia. Tillykke med ferien! Det ser simpelthen så superdejligt og velfortjent ud. Nu hvor jeg ser din lipgloss, vil jeg bare høre, om du mon kan anbefale en? Synes lige præcis lipgloss er svær at finde uden alt muligt gøjl i. Jeg ønsker jer en superdejlig ferie! Bedste hilsner fra Dk fyldt med slud Sofie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *