Så er vi her…

IMG_5548

Vi ankom til Phuket efter en lang flyvetur. Ungerne klarede det rimeligt, og det var slet ikke tilnærmelsesvist så slemt som jeg havde frygtet. Vi var med et charterfly, så det inkluderede kollektiv skideballe fra piloten, fordi nogen havde røget på toilettet og mad fra noget der bestemt ikke rimer på køkken. Men det er bare brok – for for enden af den tur, ventede en enkelt overnatning, fantastisk mad, pool, strand og ro. Derefter sejlede vi videre i 10,5 time, og sidder nu med tæerne i vandkanten på en ø midt i ingenting. Alt er godt. Alt er SÅ godt. Ungerne er i zen, vi er det samme, alt er pænt, smukt og mildt, og Sofus har overvundet sin vandskræk, mens Elias lige nu indtager havet i en kajak.

13 kommentarer

  1. Thailand er fantastisk. Er fuldstændig grøn, her har vi syadig bare regn og blæst, ikke noget hverken børn eller voksne kan komme i zen af. Keep enjoy ;0)

  2. Jeg har det ret vildt over, at der åbenbart stadig er mennesker, der smugryger på flytoiletterne. Var ovenikøbet nødt til lige at tjekke, hvornår det blev forbudt at ryge i fly. 1989 på skandinaviske ruter. GOD ferie!!

  3. Åh, hvor lyder det lækkert! Jeg drømmer om at lokke min mand og børn med på en lignende tur.
    Nyd det. Sluk computeren og hop ind i zen sammen med børnene 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *