Aflyst: Afrika

Natten til i går fik Elias igen høj feber, og det gik så småt op for Johan og mig at den sidste uges sygdom ikke var overstået. Hos lægen fik vi at vide, at det nok var en rendyrket influenza, og at det at flyve i små 24 timer til Afrika, kunne risikere at gøre ondt værre. Det er noget med at sidde så lang tid i et rum uden decideret frisk luft, noget med lufttryk, og helt klart noget med muligheden for at komme frem, og så fejle noget der bare er endnu værre. Så vi har aflyst turen, som vi skulle afsted på i dag.

Elias er ked af det, jeg er det samme, og Elias Morfar som ventede på os for enden af den lange rejse er sandt at sige også trist over det. Men det er den fornuftige beslutning, og det eneste rigtige. Og for en gangs skyld havde jeg forsikret rejsen, så vi kan komme afsted en anden gang. Gerne snart. Elias er skuffet, men forstår det heldigvis godt. Jeg pønser på en tur et sted hen næste weekend, men tør ikke helt annoncere det for ham endnu. Vi har haft syge børn i ugevis, og jeg krydser fingre (underdrivelse) at det er toppet nu.

18 Comments
Previous Post
Next Post