Gaveregn: Weledas Pomegranateserie

Vi taler jo tit om det, herude på bloggen, om at der skal være tid til selvforkælelse, nydelse, pleje og lidt mere fest midt i hverdagen. For mig handler selvpleje rigtigt meget om dullegrej og om at føle mig tilpas i min hud; uanset travlhed, børnesygdomme og søvnmangel, som ofte præger mit liv. Det er et frikvarter jeg tager mig, når jeg har tid til et langt bad, eller når jeg har en af de morgener, hvor der både er tid til at vaske hår og creme sig ind…

Weleda_Pomegranate_Regenerating_Body_Oil

Weleda er et af de brands, jeg oftest vender tilbage til, og måske kan du huske at jeg forleden hyldede Weledas Granatæblekerneolie her. Olien er rig på antioksidanter sombeskytter huden mod ældning, og jeg vil bare gerne sige, at det virker. Min hud bliver pænere, blødere og stærkere når jeg bruger denne olie. Kropsolien er baseret på økologiske granatæble, som hjælper med at beskytte og opstramme huden. Den næringsrige og super antioxidant-rige granatæblekerneolie er kombineret med plejende olier fra macadamianødder, jojoba og solsikke samt ekstrakter af hirsefrø og solsikke. Det betyder at   kropsolien,  stimulerer hudens naturlige cellefornyelse og hjælper huden til at holde på fugten. Og nu kan du vinde den her.

Ovenikøbet sammen med en toplækker bodylotion og bodyvask i samme serie.

Smid en kommentar inden søndag den 12., så trækker jeg lod.

273 Comments
Previous Post
Next Post