De Sidste Par Dage

foto-3Den sidste halvdel af denne uge har været travl. Det store opløb mod juleferien er i gang, både hos os og hos vore kunder og samarbejdspartnere. Det er hektisk, det er travlt, men det er silmpelthen også SÅ sjovt. Jeg bladrede billederne igennem på min telefon, og selvom jeg vidste det i forvejen, kom jeg igen i tanke om, hvor heldig jeg er. Min hverdag er nemlig god. Disse blomster passerede jeg sammen med Elias i morges på vej til børnehave, og han spurgte om ikke det er dem (hyancinterne), der er mine yndlings? Jo.

foto-6

En sukkerhilsen på mit skrivebord fra en kollega.

foto-4

Morgenleg ved det afskallede køkkenbord med de gaver nissen havde med. I virkeligheden er det en kær veninde, der har facilliteret dinoerne til begge unger, fordi jeg var langt bagefter med kalendergaver.

foto-2

En hilsen og en anbefaling fra en skattet samarbejdspartner, som mener at den her, den bliver man glad for!

foto-7

Spontant ophængte juleklokker ved vores opgang. Jeg ved ikke hvem der har gjort det, men eftermiddagen blev så meget bedre.

foto-5

En overvældende lækker julehilsen fra en af den slags samarbejdspartnere, der gør arbejdsdagen god.

Det ER hverdagen der tæller, der er flest af dem, og når mine kollegaer i dag går på juleferie synes jeg også lige at de skal have et hurraråb og et kram med, for at være den slags kollegaer, der gør at det hver eneste dag, er let at gå på arbejde. Det er sgu da privilegeret.

5 kommentarer

 1. Skønt! Og jeg ved lige hvad du mener. Man bliver så glad, når man lægger mærke til alle de små gode ting i hverdagen. I går cyklede jeg forbi et vindue udsmykket med spraysne og den fineste røde stjerne, der hang og lyste op i mørket. Jeg var lige ved at ringe på deres hoveddør og sige tak. Og vigtigt at huske at lægge mærke til alle de små kærlighedserklæringer, man får fra dem omkring sig – om de kommer i form af dinoer, slik eller blomster-bemærkninger.

 2. Det er hverdagen, der tæller, det er jeg så absolut enig med dig i. Det er jo trods alt også de dage, der er flest af. Og hvis man lever for weekenden, lever man nok ikke helt, så eksisterer man kun.

  Ha’ en rigtig dejlig jul, både dig og dine fine kollegaer. Ville have sendt her et julekort, hvor D og jeg selfiede en nissehilsen til jer, men nøjes med et GO’ JUL herinde (har også selv gang i en ferieslutspurt).

  Kh. Marina

 3. @Marina; ja jeg fornemmer ovre hos dig, at der er godt gang i sagerne.
  @Susanne – hvor er du sød. Tak for et dejligt kompliment.
  @Pernille – man har SÅ meget lyst til at sige tak. Og der er bare kærlighed i mangt og meget.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *