Vinderen af Gaveregn PLUS: Interview: Nye sko eller duften af ny bil?

WEDEL_C70_008

Min kære veninde, Christina, har altid elsket biler. Jeg har aldrig forstået det. Men nu er Christina på en mission, der vil lære os kvinder at elske biler ligeså højt, som den makeup, hun også synes vi skal lære at lægge til perfektion. Christina har startet en bilblog, eller nærmere en slags online kærlighedserklæring til biler. Og den er sjov. Måske skulle jeg faktisk overveje det kørekort? I hvert fald har jeg stille frk Wedel nogle spørgsmål, så vi andre mindre benzinelskende typer, forstå hvad det er der foregår…

IMG_0125

1. Hvorfor skriver du om biler?

Fordi jeg simpelthen elsker dem. Fordi de er indbegrebet af frihed og fordi de tænder mig mere end dyre smykker og store huse.
2. Hvorfor skal vi kvinder interessere os for biler?

Fordi, hvis man ikke har prøvet at høre lyden og mærke motoren i en fed bil så har man ikke levet livet helt.
3. Hvad er ligheden mellem et par nye sko og en bil? Er der en?

Bilen skal være skåret over en god læst som en god sko. Den skal få dig til at føle dig lækker, sexet, hurtig, sikker og klar. Designet skal svøbe sig om din krop og dens duft skal få dig til at føle dig rig som med en god parfume.
4. Hvilken bil har du det bedst i?

Meget overraskende for mig selv har den lidt høje Range Rover Evoque gjort mig kisteglad hver gang jeg sidder i den, for den får mig til at føle mig helt sikker og tryg samtidig med at den er smuk og feminin i trækkenen. Men en BMW M3 er den frækkeste jeg har prøvet meget længe. Den ligner ikke noget som kan rive dig rundt, men det kan den.
5. Hvad er grunden til at jeg (hende med cykelhjelmen og regntøjet) skal bruge penge og TID på at tage et kørekort?

At du kan have stømper, stilletter og lækkert hår hele dagen. Du kommer tør frem og kan hygge med dine unger og høre musik og skråle højt mens i kører og ja holder i kø…. men se det som et trafikkens yogamoment. Bare kør hjemmefra i ordentlig tid så stresser man ikke…

Jeg synes det begynder at lokke. Besøg Christina her.

Og vinderen af disse lækre sager er: Susanne Simonsen

7 Comments
Previous Post
Next Post