Er Fadet Helt Tomt Eller Så Fyldt At Der Er Noget At Dele Ud af?

foto

I går aftes var en af den slags aftener, som jeg er så splittet omkring, at jeg ikke ved, hvor jeg skal kigge hen. Jeg var alene hjemme med Elias og Sofus. Og de var søde, nuttede og Sofus havde savnet Elias så meget netop i går, og Elias var tilgengæld – netop i går – verdens sødeste storebror. De spiste uden larm den tomatsuppe jeg havde lavet til dem, bad om anden og tredje portion, og var i det hele taget vidunderlige.

Alt var dejligt.

Indtil Sofus skulle i seng.

Jeg brugte halvanden time på at lægge ham. Klokken blev 2215 før begge børn sov. Det gør den tit herhjemme. De er nemlig ikke trætte; og det er ok, når man er to om dem, men når jeg er ene om dem, er det lige før, jeg klapper hovedet ned i køkkenbordet og hopper af toget. Heldigvis nåede jeg at bage de fantastiske haakonskager af den dej, der lå i fryseren fra i mandags. (Opskriften er her). Så fadet blev fyldt, og nogle gange kan hjertet være det samme, selvom elastikken er så stram at man er ved at falde i den. Men så længe der er kram og kys at dele ud af, kan det vel ikke være helt galt.

foto-1

7 Comments
Previous Post
Next Post