GAVEREGN: Engel & Kræmmerhus

IMG_5226 IMG_5227

Skal vi ikke lige snuppe en hurtig juleregn? Du vinder to små fine keramikkræmmerhuse fra Abildgård og en yndig engel som bijobber som luciabrud fra samme hånd. Jeg synes de er så fine, og de kan blive dine. Blot læg en kommentar her inden i morgen aften, torsdag, så trækker jeg lod.

 

116 kommentarer

 1. Kære Julia

  De er bedårende. Min mormor samler på engle af alle slags. Hendes samling kommer frem hvert år til jul og denne skønne lille en fortjener en plads sammen med alle de andre!

 2. Har simpelthen fået en ting for keramik-kræmmerhuse med guld på – wow de er flotte! Perfekte til samlingen (som lige nu er på hele 2 stk.!!! ;-))

 3. De må meget gerne bo her og bringe lidt julestemning til mig, den er ikke nået hjem til mig endnu.

 4. Jeg kender en engel – lad mig vinde en jeg kan have stående fremme, så jeg aldrig glemmer min engel i himmelen.

 5. De er meget fine. Er sikker på min datter vil falde fuldstændig i svime over den lille engel…

 6. Hvor er de bare fine… åhh dem kunne jeg godt tænke mig. ..
  Glædelig jul til dig

 7. Kræmmerhuset er simpelthen så smukt – jeg bliver nødt til at se, om jeg kunne være så heldig, at det kommer til at hænge hjemme hos mig <3

 8. Ih, de er så fine! Jeg er desperat og mangler julepynt. Vi flyttede i sommers og mistede en kasse med julepynt. Jeg mistænker Hr. Kæreste for at have smidt den ud med vilje, men I skal ikke sige det til ham!

 9. Fik for et par år siden en engel af min gode veninde – måske er det på tide at hun får en igen!
  Kræmmerhuset skal pynte på mit juletræ.

 10. ÅH, hvor godt! Selv er jeg rædselsslagen for hængende keramik, men det ville lige være noget for min mor (og så er det jo meget praktisk at man er hjemme i julen).

 11. Lille smukke engel – bred dine vinger ud og syng Lucia sange hjemme hos mig. Og tag gerne det smukke kræmmerhus med, så skal jeg fylde det med små godter : )

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *