Jobtøj (Eller: Massimo & Mig)

IMG_5221

IMG_5211

 

IMG_5222Taljeret blazer i meget kraftig jersey: Gustav // Silkeskjorte: Massimo Dutti // Halskæde Susanne Friis Bjørner // Nederdel Aiayu // Støvler Pura Lopez (de har dem stadig her – og nu også i sorte).

Det kan være lidt af en udfordring at klæde sig på til arbejde, når man – som jeg – i virkeligheden aldrig helt har lagt den efterhånden så forkætrerede (tør jeg sige det?) bohemestil bag sig. På den ene side er lag på lag og blonder og silke og gerne en fjer efterhånden nærmest for meget til at det for alvor er sjov, på den anden side, så synes jeg at tøj skal skinne, glimte og være toplækkert før jeg overhovedet orker det. Så med andre ord: Jeg slipper den aldrig, den boho-stil. Jeg kan godt lide at mixe kvaliteter og materialer, og derfor er jeg virkelig begejstret for blazeren fra Gustav. Den er i grov, kraftig jersey, men pasformen er perfekt og den er ikke slasket. Så man kan være velklædt uden at se alt for formel ud.

Et af de brands, jeg altid har forsøgt at nå at besøge når jeg har været i for eksempel UK eller Spanien, er Massimo Dutti. Nu sender de endelig til Danmark. De er en del af den koncern der står bag high street successen Zara, og specialiserer sig i virkeligt lækre kvaliteter, lidt klassisk, lidt voksent tøj. Og hvis man skal lede efter én ting hos dem (når de om lidt holder udsalg), så er det silkeskjorter). Jeg har efterhånden købt nogle stykker; de sidder perfekt og holder.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post