Jobtøj (Eller: Massimo & Mig)

IMG_5221

IMG_5211

 

IMG_5222Taljeret blazer i meget kraftig jersey: Gustav // Silkeskjorte: Massimo Dutti // Halskæde Susanne Friis Bjørner // Nederdel Aiayu // Støvler Pura Lopez (de har dem stadig her – og nu også i sorte).

Det kan være lidt af en udfordring at klæde sig på til arbejde, når man – som jeg – i virkeligheden aldrig helt har lagt den efterhånden så forkætrerede (tør jeg sige det?) bohemestil bag sig. På den ene side er lag på lag og blonder og silke og gerne en fjer efterhånden nærmest for meget til at det for alvor er sjov, på den anden side, så synes jeg at tøj skal skinne, glimte og være toplækkert før jeg overhovedet orker det. Så med andre ord: Jeg slipper den aldrig, den boho-stil. Jeg kan godt lide at mixe kvaliteter og materialer, og derfor er jeg virkelig begejstret for blazeren fra Gustav. Den er i grov, kraftig jersey, men pasformen er perfekt og den er ikke slasket. Så man kan være velklædt uden at se alt for formel ud.

Et af de brands, jeg altid har forsøgt at nå at besøge når jeg har været i for eksempel UK eller Spanien, er Massimo Dutti. Nu sender de endelig til Danmark. De er en del af den koncern der står bag high street successen Zara, og specialiserer sig i virkeligt lækre kvaliteter, lidt klassisk, lidt voksent tøj. Og hvis man skal lede efter én ting hos dem (når de om lidt holder udsalg), så er det silkeskjorter). Jeg har efterhånden købt nogle stykker; de sidder perfekt og holder.

 

6 kommentarer

  1. Hej Julia
    Jeg læste din klumme i SKØN magasinet som handler om “shoppe-skam”. Da jeg læste den sad jeg bare og tænkte: AMEN SISTER! 🙂 Det er rigtig godt skrevet. Desuden er jeg enig i det hele. Jeg køber f.eks. gaver til mig selv HVER JUL og opfordrer da også mine veninder til at gøre det. Jeg kan godt mærke iblandt mine veninder det er sådan lidt: “Ha ha ha, fra Nanna til Nanna, det er da sjovt-agtigt” synes mine veninder. Men synes sgu jeg fortjener det, og det synes jeg alle gør. Hvis jeg ikke skulle bruge nogle af pengene på mig selv, hvem skulle jeg så bruge dem på? Og jeg er ræve-rød på mange punkter, så det har ikke noget at gøre med MIG MIG MIG, men synes det er vigtigt man forkæler sig selv imellem. 🙂 god pointe. hilsen Nanna

  2. Massimo Dutti er fantastisk! Jeg var jo så heldig at bo i Spanien i en periode – og med flere Massimo Dutti butikker i nærområdet (med betydeligt lavere priser end i DK), var det en kamp at holde sig væk. Jeg tabte størstedelen af gangene.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *