3 (Budget-)Favoritter Lige Nu

IMG_5198

Jeg elsker at det er muligt at købe vanvittigt lækre skønhedsprodukter til ingen penge. Det er derfor Budget er sat i parentes ovenfor. Fordi disse produkter uanset er favoritter. De er ikke bare gode til prisen, synes jeg, de er gode. Og derfor vil jeg lige dele tre overraskende gode fund med jer:

L´Oréal Paris le flash manicure fjerner neglelak på ingen tid. Der er en lille svamp nede i krukken, og du stikker simpelthen fingerspidsen derned, og væk er lakken.

IMG_5203

Det økologiske brand Benecos brændte pudderblush kan bruges i hele ansigtet for at se lidt mere vågen (læs levende) ud mens teinten i december i øvrigt er mere slukket kummefryser. Jeg bruger den med en rougebørste på kinderne eller med en stor blød pudderbørste i hele ansigtet. Du kan finde et stort udvalg af Benecosprodukter her.

IMG_5200

Volumizing Spray fra Studio Lines #TXT serie er et lille mirakel. Det passer. Den giver volumen, og jeg bruger den til at løfte mit ellers tunge hår fra hovedbunden, og faktisk kan jeg også anbefale den i stedet før tørshampoo. Hvis du har langt hår skal du kende den her. Håret klasker ikke, fedter ikke, og du behøver ikke lægge en ekstra hårvask ind dagen efter du har brugt den. Klik den hjem her.

IMG_5201

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *