Stjerner & Glimmerdrys + Virkelig Meget Hverdag

foto-2

I morges var en af den slags morgener, hvor det hele egentligt starter meget godt, for så at løbe totalt af sporet. Vi stod op, og alt var fred og idyl, og uden alt for meget pres og stress på. Vi spiste morgenmad stille og roligt, og eftersom Sofus ikke spiser ret meget for tiden (jeg HADER de faser – især når den to-årige har været syg så længe og godt kunne trænge til et sæt flødekinder), havde jeg været tjekket og lavet æblegrød til ham i går aftes; som han rent faktisk spiste en portion af. Vi hyggede os, ungernes Nisse (Barnabas, hedder den fyr) havde afleveret gaver, som de blev glade for, og alt var fred og idyl.

Klip til: SKRIG og skrål og en lille stædig Sofus, der hellere ville rive hele sin krop af led end at have sin lækre bløde flyverdragt på. Da det så gik op for ham, at han ikke måtte få de røde sko på, men skulle have varme vinterstøvler på gik han først i komplet banjo. Alt imens vi andre hele tiden havde glemt noget (fx, hvor Elias støvler står), og computere og tasker og huer og vanter. Dér går det så op for os at det står ned i stænger, at vinteren er over os på den hårdeste måde, og at vi allesammen er nødt til at komme ud af døren NU inden Elias bus kører afsted til udflytterdelen af børnehaven uden ham.

Pyha.

Det er på morgener som disse at kontoret, kaffen og #Glimmeronsdag bliver redningen.

(Stjernebilledet er fra vores kontor, hvor mine dejlige kollegaer Julie & Fie har pyntet hele kontoret op en meget tidlig mandag morgen inden vi andre kom. Som en skøn overraskelse, varmer helt ind i glimmersjælen.)

12 kommentarer

 1. Jeg føler med dig!! Lige fra trætte/sure børn som absolut ikke gider spise ‘jeg hader havregryn moooor’ (til trods for at det får vi alle hver morgen) hvorefter vi kæmper med at få noget i barnet en god rum tid indtil han beslutter sig for at han alligevel jo godt kan lide det og gladeligt spiser to portioner.
  Og nej flyverdragten er heller ikke hit herhjemme, for så kan man ikke løbe hurtigt.
  Oveni det kan vi så lige smide en nat med opkast og øjenbetændelse, suk.
  Meeen i går var en dejlig dag med tur i den gamle by i Aarhus,hestevognstur og barnlig glæde (man må huske de gode dage og ‘leve’ lidt i dem)

 2. Hos os er det moderen, der slet slet ikke kan styre december. Begynder mandag, den koldeste dag i år med at glemme ungen overtræksbukser og komme alt for sent ud af døren. I dag også for sent og uden paraply eller regntøj. Suk… glæder mig til juleferien.

 3. Vi står også midt i en periode med flyverdragt-fobi og madhad kombineret med Mini der sover for lidt og spiser alt for mange bøger… Jeg havde i hvert fald brug for min skønlitteratur og chokolademælk på sofaen i dag 🙂

 4. Jeg er vild med at du lukker os læsere ind i hverdagen som den er: forudsigelig, uforudsigelig, kedelig, spændende, beskidt og helt fantastisk 😀

  Hav en dejlig december!

 5. Og man når lige at tænke “ihh sikke det kører denne morgen” og pludselig er der kaos og krig – SÅ genkendeligt!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *