Nye Støvler

Der kan hurtigt opstå kriser hjemme hos os – over fodtøj. Begge unger har klare holdninger til deres sko, og hvis ikke skoene matcher holdningerne, så flipper de skråt. Jeg synes fødderne skal være varme og have god støtte, mens Elias helst vil føle sig som en superhelt. Nu er det endelig lykkedes os at finde støvler til Elias som ikke bare passer hans fødder og hans smagsløg, men som også er så lette at få af og på, at han kan gøre det selv – uden brok.

IMG_2924

Her har Elias selv taget dem på, og derfor sidder velcroen ikke helt lige. De er forede med pels, og i følge Elias både meget varme og meget bløde. Han siger at man kan løbe og hoppe i dem, og da han var vadet gennem en mudderpøl i dem, kunne jeg få dem helt rene igen (og han havde tørre sokker). Støvlerne er fra Rugged Gear – et dansk brand (Klik her) (og jeg har faktisk også selv et par der fra som jeg snarrest flasher). Nu mangler vi bare vinterjakken…

IMG_2922

1 Comment
Previous Post
Next Post