En anbefaling: Det Rene Brød

IMG_3095

På Østerbro ligger bageren Det Rene Brød. Den er økologisk og har ikke en milliard ting på hylderne, men mange virkeligt lækre ting. Når man er glutenallergiker er det ikke er superfedt sted at opholde sig; dér mellem alle fristelserne, men nu har de lavet en del siddepladser rundt omkring i den hyggelige bager. Og børn er velkomne (HURRARÅB).

IMG_3087

Så dér kommer vi. Nede bagerst i dette billede kan du se Johan sidde og læse avis, mens flyverdragterne tumler med hinanden i samme sofa. Og ingen hæver et øjenbryn. Bliver det bedre?

Ja. For kaffen er måske den bedste jeg endnu har fået i København. Blød, blid og cremet.

IMG_3093

IMG_3088

13 kommentarer

  1. Min mand og jeg flyttede…fra Østerbro til Frederiksberg og derfra til en forstad med hus og have. Og jeg er vild med hus og have, men hold op hvor jeg/vi savner gode cafeer, kaffebarer og sunde takeaway steder rundt om hjørnet. Nyde det!

  2. Det kan du tro vi gør at Birgitte HJ! Det handler virkeligt om at bruge byen og huske, hvorfor vi holder stædigt fast i en lejlighed på upraktiske fjerde sal… Host.

  3. Vi boede på femte sal og det er sgu upraktisk. Til gengæld er det også upraktisk, at vi næsten hver fredag kører ind til byen for at hente god take-away…. man kan åbenbart ikke få det hele

  4. Hmm… jeg er sådan en der tror at “græsset ikke må betrædes”, selv i min egen have. Jeg er glad for hus og have (til ungerne) og god plads og ingen trapper. Men havde vi råd, var det da blevet hus og have på Frederiksberg, så vi var tættere på byen.

  5. Kære Julia, hvor var det hyggeligt med billeder fra vores “gamle bager” som er blevet så fint opgraderet ! Vi flyttede fra Østerbro (Rosenvængets Sideallé) og til Jylland, da vi vores nr. 2 var 6 uger gammel… Men jeg kigger forbi det gamle kvarter, når vi er i Kbh. Og jeg nyder at tænke på vores år i det skønne område !
    Venlig hilsen
    Rikke

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *