Svar Nummer 1: Et Trick Til Dine Øjne

Da jeg lavede dette indlæg for nyligt, spurgte jeg om der var noget, jeg skulle finde ud af at spørge kloge hoveder om. Det har jeg så gjort, og i de næste uger vil det regne ned over bloggen her med gode råd. Birgitte spurgte, hvordan man får sin øjenskygge til at blive siddende. Det gør man med Primer. Jeg har testet disse to:

IMG_4300

Man bruger den sorte, Prime Time Base De Teint, i hele ansigtet inden makeuppen lægges. Du kan fint bruge den selvom du i øvrigt ikke bruger bare Minerals produkter.

IMG_4296

Lad den sidde et minut eller to ovenpå din dagcreme inden du lægger foundation.

For at få øjenmakeuppen til at blive siddende, skal du undgå pudder eller foundation på dit øjenlåg. Det er en muskel, og bliver brugt hele tiden, så derfor skrider makeuppen, hvis der foregår for meget under den. Brug denne primer under øjenskyggen. Jeg bruger den også lige under øjet. Lad også den sidde et par minutter inden du lægger makeup.

IMG_4297

Jeg har brugt den på øjet her, og i hele ansigtet i øvrigt, og billedet har ikke fået filter. Billedet er taget sidst på dagen for enden af en lang arbejdsdag inklusive et foredrag i et varmt lokale.

IMG_4462

3 Comments
Previous Post
Next Post