Gaveregn: Glimmerdrys Til Dine Vipper

IMG_4151

Jeg har forstyrret min dejlige kollega Signe i hendes arbejde, for at agere håndmodel. Det var vigtigt! For der er nemlig fokus på øjnene i år. Og heldigvis også på glimmer. Disse to ting har L’Oreál Paris på fineste vis valgt at kombinere på den lækreste måde. Derfor lancerer de i år en top coat til din mascara (altså et lag du påfører vipperne efter din mascara) , som hælder lidt ekstra glimmer på vipperne. Derudover har de dygtige mennesker også drysset guldglimmer i deres Million Lashes mascara, så partiklerne reflekterer øjet særligt smukt.

Disse to lækre produkter er først i butikkerne fra uge 48, men allerede i denne uge kan de blive dine. Jeg har nemlig fået lov til at forære fem sæt (5!) til heldige læsere her på bloggen. Du skal blot lægge en kommentar her inden lørdag aften, så trækker jeg lod.

foto-383

Pssst.: Og hvis du vil øge dine chancer for beauty-goodies, så har Anette nogle lækre sager på højkant lige her.

209 Comments
Previous Post
Next Post