Kalder Alle Bogfans

clip_image003_thumb14

WUHUUUU

Så er der Bogforum. Danmarks varmeste sted, hvor man går rundt ad snirklede gange og sveder med sin frakke over armen, og i virkeligheden ikke opdager det, fordi man er i bog-heaven. Ved alle udgange står forfattersjæle og ryger forbudte smøger, og køen til kaffen er lang. Det ER en fest.

Jeg skal derud alle tre dage – på søndag interviewes jeg af selveste Anette fra Beautyspace om Blogbogen, men endnu vigtigere, så skal jeg i dag interviewe to dygtige forfatterinder. Første gang Helene Uri fra Norge om krimikomedien Kællinger (som handler om kvinder der tager hævn over mænd). Det er klokken 15. Senere skal jeg interviewe Dorthe Kirkegaard Thomsen om en lækker lille faglitterær sag, som handler om hvordan vi og andre genfortæller vores livshistorier. Kom, kom!

6 Comments
Previous Post
Next Post