Bogforum dag 1 & Hvad skal jeg spørge Elsebeth Egholm om?

IMG_4468

IMG_4466

Bogforum. Igen. En fest for bogelskere, og i dag ikke så fyldt, så man ikke kunne få vejret. Jeg var så heldig at få lov til at interviewe Helene Uri om hendes roman Kællinger. Det er en Fay Weldonsk (bare sjovere) roman om fire kvinder, der tager hævn (iført kostumer). Virkelig god og sjov, og det samme er forfatteren bag. Og scenen hed sjovt nok Rød Scene. Suk. Ikke godt for teinten.

IMG_4492

foto-384

Senere var jeg så heldig at få lov til at interviewe Psykolog Dorthe Kirkegaard som har skrevet en lækker lille sag om den måde vi iscenesætter vores liv på gennem de Livshistorier, vi fortæller os selv. Den koster kun 25 kr, og jeg kan ikke anbefale den nok.

Desværre blev mine billeder derfra så jammerlige, at jeg ikke har kunnet lægge dem op. Tilgengæld er der endnu et her, af Helene Uri og hendes danske redaktrice, Camilla fra forlaget Klim.

IMG_4504

Og nu til morgendagen: Hvad skal jeg spørge Elsebeth Egholm om? Jeg skal interviewe hende to gange, første gang klokken 1230 og anden gang kl 14. Så: Har du gode spørgsmål til Dictes skaber?

4 kommentarer

 1. Hvor finder du din inspiration fra?
  Hvad kan fx inspirere dig?
  Hvordan starter du med at skrive på fin bog?
  Hvor lang tid går der fra tanke til handling?

 2. Hvornår vidste du at du ville være forfatter ?
  hvem er hendes ynglings forfatter ?
  hvilke bøger læser hun selv ?
  hvordan er det at se sin bog filmet ?

  og Bogforum må da være drømmeland 🙂

 3. Hvorfor valgte du Jehovas vidner og ikke en anden trosretning(sekt) som dicte skulle stamme fra? PS er ikke medlem af Jehovas vidner, bare nysgerrig.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *