Bogforum dag 1 & Hvad skal jeg spørge Elsebeth Egholm om?

IMG_4468

IMG_4466

Bogforum. Igen. En fest for bogelskere, og i dag ikke så fyldt, så man ikke kunne få vejret. Jeg var så heldig at få lov til at interviewe Helene Uri om hendes roman Kællinger. Det er en Fay Weldonsk (bare sjovere) roman om fire kvinder, der tager hævn (iført kostumer). Virkelig god og sjov, og det samme er forfatteren bag. Og scenen hed sjovt nok Rød Scene. Suk. Ikke godt for teinten.

IMG_4492

foto-384

Senere var jeg så heldig at få lov til at interviewe Psykolog Dorthe Kirkegaard som har skrevet en lækker lille sag om den måde vi iscenesætter vores liv på gennem de Livshistorier, vi fortæller os selv. Den koster kun 25 kr, og jeg kan ikke anbefale den nok.

Desværre blev mine billeder derfra så jammerlige, at jeg ikke har kunnet lægge dem op. Tilgengæld er der endnu et her, af Helene Uri og hendes danske redaktrice, Camilla fra forlaget Klim.

IMG_4504

Og nu til morgendagen: Hvad skal jeg spørge Elsebeth Egholm om? Jeg skal interviewe hende to gange, første gang klokken 1230 og anden gang kl 14. Så: Har du gode spørgsmål til Dictes skaber?

4 Comments
Previous Post
Next Post