Gaveregn & Pink Lørdag & Noget Om Det Sidste Tabu

Flower heart

Ved du hvad det sidste tabu er?

Da jeg forleden var til foredrag med Caitlin Moran talte hun længe om sin Vagina. Hun talte længe og meget om de dele, og det slog mig, at dem taler vi i virkeligheden ikke ret meget om. Hun talte om, at vi har lært at menstruationsblod er klamt og noget man ikke taler om, og det har hun jo sådan set ret i. Blod der kommer fra afhuggede ben i splatterfilm, det har vi sjovt nok ikke noget imod.

Men det forholder sig sådan at rigtigt mange damer har problemer med deres vagina, skede eller hvad den nu hedder, den du har mellem benene – mange har problemer med slimhinderne, med ph-værdien og med alt muligt andet, som kan være i vejen med de dele. Nogle, har jeg læst, har så store problemer med den, at de faktisk ikke kan holde det ud. Det gør ondt, de kløer og det svier.

Men det kan man faktisk gøre noget ganske let ved. Der findes nemlig produkter til de dele, og dem kan du vinde her i anledning af pink lørdag og i anledning af du og jeg skal huske at bekymre os lige så meget om de dele, som vi gør om alt muligt andet. Og holde op med at tabuisere det vi har mellem benene og i tale om hvad man kan gøre for at ens vagina har det godt. Ja, jeg er lige ved at spørge: Har du talt med din Vagina i dag, men jeg skal nok lade være.

Smid en kommentar her inden mandag aften og du er med i lodtrækningen om 2 pakker med lækre Vivagprodukter (og 2 pink håndklæder) der giver dig sunde slimhinder og en ph-neutral fisse / kusse / skede / vagina.

foto-375

104 Comments
Previous Post
Next Post