Der Skal Deles Blomster Ud: Feminas Blog Awards: Vinderne…

IMG_3589

I dag skal jeg ud på Feminas Live og overrække priser til vinderne af Feminas Blog Awards. Her har det hele tiden været tanken, at kåre det enkelte indlæg og ikke kåre den mest populære blog. Derfor har der heller ikke været noget med likes, stemmer eller hjerter, men ganske simpelthen en vurdering af de enkelte indlæg. Jeg prøver at få taget en masse billeder i dag, men vinderne, dem kan du allerede møde her.

 

3 kommentarer

  1. Jeg synes det er sådan en fin måde I har valgt at gøre det på! Og jeg har opdaget nye blogge, som jeg ikke kendte til – det er jo altid win 🙂
    God fornøjelse i dag!

  2. Meget fin måde at udvælge prisvindere på. Jeg ville ønske, at jeg kunne overvære prisoverrækkelserne 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *