Buksedragtens Anatomi (& Kan Man Tisse i Den?)

Jeg elsker buksedragter. Lige siden Stella McCartney genfortolkede den, så den blev til det reneste og pæneste officewear, har jeg været hooked. Man kan bruge den til alt – man er altid velklædt, man behøver ikke tænke så meget…

Eneste problem er, at der er rigtigt mange modeller, man ikke kan tisse i. Og her mener jeg naturligvis ikke, at man skal tisse med dragten på, men at man skal kunne tage den af, uden at skulle tvinge sig selv rundt på et diminutivt toilet, med fare for at brække ryggen for at kunne få dette vidunder af. Tissetesten er nødvendig. Kan man få buksedragten af og på SELV uden hjælp fra fremmede, og det på ganske kort tid, så man kan forette sin nødtørft, så er den brugbar.

Nu har jeg prøvet to, der virker, og dem synes jeg lige du skal se.

Den her er fra Black Swan. Sidder perfekt og ærmerne er trekvartlange, hvilket gør den ret feminin selvom den er sort, synes jeg:

IMG_1349

Og ja – jeg står i en telefonboks. Som virker. Den finder du uden for byen Nederfidde. Seriøst. Men hvis vi følges ad på Instagram, så kender du allerede til Nederfidde (lahmekommunikation hedder jeg derude).

IMG_2165

Den her er fra Style Butler. Og som du kan se er det en mand, der har taget billedet (skoene er ikke med…). Den er virkelig lækker, blonderne er så fine, og der er lommer i (!). Man kan ikke se den på Style Butlers hjemmeside, men jeg har fået at vide, at den stadig fås i butikkerne.

7 kommentarer

 1. Jeg har endnu ikke haft mod til at springe ud i buksedragten – og netop tisseproblematikken har været én af de ting, der har holdt mig tilbage – og så frygten for at ligne en “voksen-baby” i sparkedragt. Men du får det jo til at se legende let ud – og så lige med et par stiletter på det første billede. 🙂 Mon man kan nå at komme med på moden, inden den forsvinder igen??????

 2. Ha ha så sandt det med at mænd ikke forstår vigtigheden af at få både ben og sko med på billeder;)
  Fine buksedragter, den fra Blackswan har den lynlås foran? Så vil den jo også kunne bruges når jeg skal til at amme om nogle uger!

 3. buksedragter er skønne at ha på, for når man skal på wc ,så er man næste nøgen ,for alt skal næsten af …. kunne man ikke opfinde et eller andet forneden så toppen ikke skulle af … 🙂 ligesom små børns dragt lynlås i benene eller noget ;.)

 4. Hej! Må jeg spørge hvilken str. din buksedragt fra Black Swan er? Jeg synes den er toplækker og er ved at klikke den hjem, men er usikker på hvilken str. jeg skal snuppe og vi er ret ens i str:)

 5. Ha ha.. Glemmer aldrig hvordan jeg nær var havnet i seriøse tisse-problemer i en fin buksedragt som højgravid. Det skulle gå ret stærkt – og dragten skulle jo næste helt af… 😉
  Du ser skøn ud i begge dragter, Julia!

 6. Black swan laver altså noget fedt tøj. Og det sidder bare godt. Har lige bestilt to par bukser og en palliet nederdel fra deres webshop. Efterårs (2012) og forårs modellerne er sat ned til ingenting. Bare lige et fif til jer damer derude.

 7. @Helle, jeg er en størrelse M i BS – de meget oversize ting er jeg en S i.
  @Bitten – se at få den på!
  @Line – ja den fra BS har en lynlås foran, og du kan godt amme i den, er jeg sikker på.
  @Line B – ja, der er nogle gode kup at gøre!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *