Buksedragtens Anatomi (& Kan Man Tisse i Den?)

Jeg elsker buksedragter. Lige siden Stella McCartney genfortolkede den, så den blev til det reneste og pæneste officewear, har jeg været hooked. Man kan bruge den til alt – man er altid velklædt, man behøver ikke tænke så meget…

Eneste problem er, at der er rigtigt mange modeller, man ikke kan tisse i. Og her mener jeg naturligvis ikke, at man skal tisse med dragten på, men at man skal kunne tage den af, uden at skulle tvinge sig selv rundt på et diminutivt toilet, med fare for at brække ryggen for at kunne få dette vidunder af. Tissetesten er nødvendig. Kan man få buksedragten af og på SELV uden hjælp fra fremmede, og det på ganske kort tid, så man kan forette sin nødtørft, så er den brugbar.

Nu har jeg prøvet to, der virker, og dem synes jeg lige du skal se.

Den her er fra Black Swan. Sidder perfekt og ærmerne er trekvartlange, hvilket gør den ret feminin selvom den er sort, synes jeg:

IMG_1349

Og ja – jeg står i en telefonboks. Som virker. Den finder du uden for byen Nederfidde. Seriøst. Men hvis vi følges ad på Instagram, så kender du allerede til Nederfidde (lahmekommunikation hedder jeg derude).

IMG_2165

Den her er fra Style Butler. Og som du kan se er det en mand, der har taget billedet (skoene er ikke med…). Den er virkelig lækker, blonderne er så fine, og der er lommer i (!). Man kan ikke se den på Style Butlers hjemmeside, men jeg har fået at vide, at den stadig fås i butikkerne.

7 Comments
Previous Post
Next Post