Billedspam (!), Glimmeronsdag & GoAften Danmark

Ok, dette indlæg er ikke for sarte sjæle, for der går totalt billedspam i den. Jeg var nemlig med i Go Aften Dks panel i dag, hvor vi talte om… Mænd…, skæg, penis (i flertal? Peni?), shorts og andre emner. Det blev simpelthen så sjovt, og jeg var meget glad for at være med. Christina Wedel og Bente Dalsbæk var også del af panelet, og de damer er altså en kaffeklub, man gerne vil kende…

Min dejlige veninde, Christina Wedel og jeg:

foto-356

Og sådan så jeg ud, da jeg kom ud af makeuppen (!) og var på vej ind til optagelse.

foto-357

Nederdelen er fra Black Swan Fashion og fåes her, endda med klækkelig rabat og perfekt til glimmeronsdag (klik her og læs mere om Glimmeronsdag)! Toppen er fra et fransk mærke som hedder Gkero, og zebraen fortsætter på ryggen…

foto-358

Her Bente Dalsbæk, Christina Wedel, Ida Wohlert og jeg, efter optagelserne, hvor jeg havde grinet så meget at makeuppen var løbet og øjnene var krøbet ind bag kinderne.

foto-359

På vej ud, kom Lisbeth Østergaard ind, og se hendes negle. Ren #glimmeronsdag:

foto-360

Jeg spurgte hvem der havde lavet dem, fik det at vide, og nåede at svede det ud… Prøver at finde ud af det, og lader jer det vide.

UPDATE: TAK for mails! Skoene er fra Repetto, købt hos Moshi Moshi.

3 Comments
Previous Post
Next Post