Kan Ét Menneske Ændre Noget?

Ja, er svaret i denne fantastiske bog, jeg netop har læst den sidste side i:

foto-356

Det er en sand historie, om forfatteren, Isabel Losadas, forsøg på at gøre en forskel i verden. Bogen handler om hvordan hun forsøger at optrawle hvordan Tibets situation i dag blev som den gjorde, de historiske og politiske betingelser, men også hvorfor kineserne åbenbart er så bange for Dalai Lama og Tibet som de er. Og så handler bogen om gavmildhed, venlighed, og om at opføre sig ordentligt overfor hinanden. Det er en af de allerbedste bøger jeg har læst meget længe, og jeg kan varm anbefale den. Den prædiker ikke, den er rolig, sjov, og har kant. Og så lærte jeg det her, om hvordan man opdrager børn i tibetanske skoler.

foto-357

Du kan bestille bogen på Amazon.

2 Comments
Previous Post
Next Post