Sommerforventninger del 1: Nærhed

I denne uge, har jeg for første gang (tror jeg nok), et tema for indholdet her på bloggen. Det er nemlig ved at være tid for mange af os til, at vi kommer tilbage på arbejde, tilbage fra ferien. Hvert år er der ting, jeg ønsker mig at få ud af sommeren, og måske har du det på samme måde, så i denne uge, tænkte jeg at det måske var netop det, vi kunne tale om: Sommerforventninger. Den første forventning er:

Nærhed

For mig har nærhed mange ansigter; og jeg oplever at jeg kan opleve nærhed i mange situationer – både med min mand, mine unger, mit arbejde, mine kollegaer, men ind i mellem også bare ved at se på, hvordan andre dyrker deres. I år var det særligt vigtigt for mig at hjælpe mine unger til at være gode og tålmodige søskende for hinanden. Min egen udokumenterede og private teori er at det er forældrenes pligt at sørge for at ungerne kan holde hinanden ud, kan tage hensyn og kan mærke hinanden, som mennesker og gode venner i livet.

Det lykkedes ikke helt, ikke hver dag og ikke hele tiden. Men Elias er verdens bedste storebror, og jeg må indrømme at mit hjerte blafrer af stolthed ved at se, hvordan han evner at omgås og forstå sin lillebror. Sofus er en heldig dreng.

IMG_2870

3 Comments
Previous Post
Next Post