Sommerforventninger del 2: Os Selv

foto-358

I denne uge, har jeg for første gang (tror jeg nok), et tema for indholdet her på bloggen. Det er nemlig ved at være tid for mange af os til, at vi kommer tilbage på arbejde, tilbage fra ferien. Hvert år er der ting, jeg ønsker mig at få ud af sommeren, og måske har du det på samme måde, så i denne uge, tænkte jeg at det måske var netop det, vi kunne tale om: Sommerforventninger. I går skrev jeg lidt om forventningerne til den ultimative nærhed, og i dag tænkte jeg at vi kunne skifte emne til…

Os Selv.

Jeg har talt med tre veninder om det her. Alle tre med børn, med arbejde, med travle liv. Og vi er enige om en ting: At vi denne sommer forventede at kunne tage os tid til lidt refleksion. Noget med at sidde med et glas kølig hvidvin i solen og overveje livet (!), døden (!), børnene (!), verden (!), manden (!) og hvordan vi har det midt i det hele. Det er ikke lykkedes for nogen af os. Som min veninde sagde: I næste uge skal jeg tilbage på arbejde – så får jeg tid til at tænke. Men spørgsmålet er om det overhovedet betyder noget – måske er det, sommeren skal lære os at vi ikke skal være i hovedet hele tiden, men mere i huden. Vejret har været fantastisk. Vi har haft den danske sommer vi har sukket efter i årevis, og fint at der ikke blev tid til at løse verdens og egne problematikker, men der blev tid til at mærke den hud, man er i.

5 Comments
Previous Post
Next Post