Sommerskønhedstips fra Eksperterne #2

Ud fra devisen om at det kan betale sig at spørge eksperterne har jeg bedt nogle af Danmarks skønhedsdronninger om at dele deres bedste tips til hvordan vi kommer smukke igennem sommeren. I sidste uge, delte Jo sine bedste tips med os, og i denne uge er det Sine Gerstenberg PR-Manager hos L’Oréal Paris. (Og også kendt her fra…), som disker op med lækker insider-viden. I virkeligheden er Sine ikke skønhedsblogger, men qua sit job er hun i den grad forrest i rækken til nye tips og tricks. Men Sine er blogger af hjertet og skriver inspirerende og ærligt om livet som mor, som kæreste og som en, der faktisk er rigtigt glad for sit job, lige her.

False_Lash_Wings_Waterproof

1. For de fleste skønhedsentusiaster er sommeren et oplagt tidspunkt at praktisere “less is more” – således også for mig. Men uanset hvor sommerhus-afslappet jeg satser på, at min ferie skal være, kunne jeg ikke drømme om at blive fanget uden mascara på. False Lash Wings fra L’Oréal Paris er min foretrukne mascara for tiden – og den findes i en genial vandfast version, så den kan overleve strandture såvel som vandkamp i haven.

Express_Refresh_Body-builder_Dry_Shampoo

2. Jeg elsker et tilfældigt hårlook året rundt, men om sommeren giver det ekstra god mening at holde igen med hårvaskene. Jeg sværger derfor til den nye tørshampoo fra Studio Line, der sørger for at håret får struktur uden at give den grå og pudrede effekt, som andre tørshampoo’er har tendens til. Et ekstra plus er at den dufter så godt, at den overflødiggør parfume.

Summer_Collection_2013

3. Neglelak er den ultimative sommer-accessory, og jeg elsker at lave en mini-manicure på terrassen, mens mine børn sover middagslur. Jeg glæder mig altid (meget!) til at Essie sender en ny kollektion på gaden, og sommerkollektionen i år intet mindre end fantastisk. Det er svært at udpege farvoritterne, men jeg tror det især bliver den aquafarvede ‘Naughty Nautical’ og den koralrøde ‘Sunday Funday’, der skal larme på mine hænder og fødder i år.

Og her er den skønne Sine, herself:

foto-315

Husk at besøge Sine HER.

2 Comments
Previous Post
Next Post