Når børn afbryder

Hvis du er mor til små børn, ved du at det kan være svært at få fem minutter for sig selv. Og at lange bade i perioder er en saga blot, og med mindre man hører til dem, med to badeværelser, kan det være svært at få lov til at tisse i fred. Forleden morgen gik jeg i bad, og bad ungerne om at blive hvor de var. Alligevel gik døren op og jeg var lige ved at lægge an til at råbe at nu måtte de da satme give mig fred i fem minutter, men ind kom ham her. Og så tog nutningen overhånd, og at badet blev ganske kort og koldt gjorde ikke noget.

sofusbad

5 kommentarer

  1. Da manden er på cykeltur til Gammel Ry med en flok 7. klasser, og jeg derfor er alene i et hus med to børn, hvor vi er ved at lave vores badeværelse og dermed går i bad på gæstetoilettet (spørg IKKE, hvordan det kan lade sig gøre) og jeg samtidigt skulle se bare semi-præsentabel ud inden censormøde i Odense, så måtte jeg ty til det gammelt-kendte trick MORGEN-FJERNSYN, som ellers er banlyst på hverdage. Shit, hvor jeg glæder mig til, at mit nye badeværelse er færdigt. 🙂 Så vil jeg med glæde invitere nutninger ud på badeværelset, mens jeg er i bad. 😉

  2. Julia, vi har to badeværelser.. Og ikke engang når jeg sniger mig afsted til badeværelset på 1. sal, er det muligt at være i fred. De finder altid frem alligevel – og inden man ved af det, står der tre unger og glor, og spørger om ting som:”Mor skal du ikke snart have barberet ben?” og “vi vil med ind i badet”.. og “du har hår på tissekonen”.. Så nej, det der med alenetid på badeværelset, er en saga blot.

  3. Hi hi, elsker når man må overgive sige, smide sure mor på porten og smile til sit afkom fordi de så søde selvom de er faktisk driller;)

    Herhjemme kan jeg godt droppe at gå i bad hvis jeg er alene hjemme med knægten, så medmindre jeg ønsker en våd natdragt må jeg tage ham med!

  4. Eej. Skulle have læst dit indlæg INDEN jeg skrev min top tre over, hvornår man ønsker at der er nogen der ‘henter en voksen’… Ligegyldigt hvor DYBT opslugt mine to store drenge er af deres PS3 – og ligegyldigt hvor intenst jeg prøver at SNIGE mig – i bad / på lokum / til en telefonsnak… så er det ikke bare sikkert men bombesikkert – at døren bliver FLÅET op og man skal svare på spørgsmål som: Hvor er min mobil? Hvor mange dage er der egentlig til min fødselsdag? eller bare konstateringen: Ved du godt mor, at det er farligt at spise for mange tomater…?!!
    WTF…??!!

  5. Men det ER jo sådan det er! og det er både vidunderligt, sjovt og fantastisk at ens unger er overbeviste om at man er der for dem hver dag hele tiden, men så er det satme også bare det modsatte ind i mellem!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.