Gæsteblogger: Sommertips fra Jo

Ganske ofte kan det betale sig at lære lidt af dem, der ved mere end man selv gør. Så når jeg ind i mellen får lov til at se en makeupartist arbejde, og stille spørgsmål til hende, er det her jeg for alvor kan lære noget om dullegrej. Derfor har jeg spurgt en håndfuld af de mest interessante danske skønhedsbloggere om deres allerbedste sommertip, og heldigvis har de sagt ja. Den første du skal møde er Johanne fra Jo´s Makeupblog.

Her er Jo´s bedste sommertips.

2-Collager66

1. Hud! Det er vigtigt at passe på sin hud om sommeren, men det er også lige så vigtig at være hud-lækker. Jeg er vild med Vichy’s BB IDÈALIA med spf 25 og BB solcremen med spf 50… ikke nok med at du er dækket godt ind på din faktor, så får din hud smuk glød, fugt og en naturlig let ensartethed. Begge er perfekte til dags- eller aftenbrug.

2. Fødder er vigtige, især om sommeren… Det er her mine str 40 meget gerne signalere lidt overskud, selvforkælelse og pift af drønfræk lak i Birkenstock sandalerne. Og med Bliss’s “Foot Patrol” med den smarte tilhørende strømpe, er det bare en smule nemmere. Fødder vaskes, smøres ind i “Foot Patrol” og på med gummisokkerne i en times tid (gerne foran Tv’et om aftenen). Så er der to styks gennemfugtede fødder klar til sommer ståhej.

3. Læberne er tit oversete om sommeren og ingen rynke-mund til mig endnu… så jeg har fundet to gode med spf i. Den ene fra Vichy med spf 30 og en klassiker på ny lille tube og med spf 20 i fra Elizabeth Arden. Begge kan godt bruges med anden gloss eller læbestift ovenpå/indenunder.

Besøg Jo her.

0 Comments
Previous Post
Next Post