Velkommen tilbage – bloggen er åben

Glædelig mærkelig hverdag derude, og velkommen tilbage. Min blog har været nede, og lukket i en periode, og mens den har været det, har der fundet en omfattende oprydning sted her omme bag ved. Der har været kuk i nogle forskellige ting, men nu ser det ud til at det hele er på plads, at det virker og at vi er i gang igen.

Og hvilken mærkelig hverdag, vi har gang i lige nu. Det er jo underligt. Tragisk, trist, mærkeligt, og en helt udenfor kroppen agtigt oplevelse at stå i en hverdag, hvor det hele stadig skal rulle, men hvor vi ikke må tale med hinanden som vi plejer, eller være sammen eller få et kram. I begyndelsen af denne uge var jeg på kontoret, som er et af de steder, hvor jeg virkeligt elsker at være. Normalt sidder min kollega og søster Anne-Sophie og jeg på samme kontor, overfor hinanden, men i mandags måtte vi sidde i to forskellige rum. Vi er tit 16 mennesker i gang samtidig, men der var vi fire, en i hvert lokale, og ingen fælles frokost. Det er jo ikke meget at undvære for at undgå at sprede smitten, men det får mig IGEN til at tænke, at den gode hverdag, den varme, nære hverdag, er det bedste fundament for et godt liv. Der er flest hverdage, der er flest dage, man ikke holder ferie, eller på anden vis kan arrangere det hele som man vil, det er hverdagen, der tæller allermest. Jeg savner den. Men jeg er fast besluttet på at arbejdet fortsætter, at livet fortsætter, og at vi alle sammen skal hjælpe hinanden med at holde humøret, modet og glæden i gang. Du kan nu igen følge med her på bloggen, eller på instagram (@lahmekommunikation), hvor jeg vil gøre mit bedste for at få hverdagen til at være lys og god.

 

3 kommentarer

  1. Du er tilbage, yeah! Ja, savner “hverdagen”, men omvendt er det her jo også en hverdag, bare på en ny og anderledes måde. Synes det er en go’ lektie i familie, kærlighed og næstekærlighed, og egentlig ikke noget som kalder på excel-struktur, men at føle sig frem. Vi kommer igennem, og en ny hverdag venter på den anden side. Kram!

  2. Velkommen tilbage, det er dejligt at bloggen er oppe igen! Og ja, hverdagene er mærkelige, men vi må prøve at få det bedste ud af det. Gøre os umage, gøre som myndighederne siger og holde os væk fra hinanden. Selv har jeg lige aflyst et påskebesøg hos min bror på Ærø. Det kunne være hyggeligt men må vente.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *