Christina Wedel & De Lækre Damer

 

Måske er det her reklame. Jeg ved det faktisk ikke rigtigt,  og nej, jeg får ikke noget for at fortælle dig om nedenstående, men nu har jeg advaret dig. Jeg har nemlig bedt min veninde, Christina Wedel om at fortælle om sit kursus “Se Godt Ud på 28 dage” her, fordi jeg syntes du skulle kende til det, inden det forsvinder helt. Det er nemlig sidste gang hun holder det, og alle de kvinder, jeg kender, der har været med, har elsket det. MEN! Jeg interviewer også Christina i min nye podcast Julia Lahmes Glimmercast, som du finder på Podimo.

Men tilbage til kurset: Her nedenfor kan du nemlig læse fra Christina selv, om kurset kunne være noget for dig, eller én du holder af:

Se Godt Ud’ på 28 dage er et onlineforløb med stylist Christina Wedel, hvor du går igennem en makeover på 28 dage, men det er så meget mere end det. Mere end 900 kvinder har allerede været kurset igennem (nogen mere end 1 gang), for det er faktisk en lidt afhængig følelse man får. Vi har en helt fantastisk lukket Facebookgruppe hvor du sammen med alle de andre kvinder på holdet kan dele op og nedture, tanker og få gode råd.

Alt godt skal komme til en ende, og derfor er dette også sidste hold nogensinde af ‘Se Godt Ud’. Hold 6 bliver altså sidst mulighed for at deltage på kurset, for Christina skal fokusere på hendes andre projekter og give plads til at skabe nye.

Så hvad lærer du så på dette kursus? Jamen ud over at blive virkelig god til at lave en hurtig hverdagsmakeup, blive fuldstændig skarp på din kropstype og hvad der klæder den, få gennemgået din garderobe så der kun hænger ting du elsker, så er formålet med kurset også at få det godt indeni. Der er nemlig hele tiden fokus på at se kærligt på den krop man nu står i, uden at skulle ændre den. Det du elsker ved dig selv lærer du at fremhæve og det du har det svært med lærer du at klæde på.

Christina har udarbejdet hendes helt egne kropstyper og her kan du hverken være en pære eller et æble. I stedet kan du være noget så smukt som en dråbe, en oval eller et cocktailglas. Hvis du vil finde din kropstype, kan du gøre det helt gratis lige her: https://christinawedel.simplero.com/ purchase/84396-Gratis-kropstype-kursus

På de 28 dage, kommer du blandt andet igennem temaer som; “stiltyper, kropstype, snitguide, guide til arbejdstøj, hverdagsmakeup, hormonelle ubalancer, selvværd, den perfekte kjole” og meget meget mere. Du modtager en mail i din indbakke hver morgen med et nyt emne og kan derefter følges med de andre i den lukkede Facebook-gruppe eller bare tage kurset helt for dig selv.

Det siger tidligere deltagere:

“Jeg har fået fokus på at finde min egen stil. Det har både været hårdt og sjovt. Hårdt, fordi jeg i flere år har glemt/gemt mig selv. Så de første dage var lidt forvirrende, og jeg havde svært ved at se mig selv i det.

page1image48140800 page1image48141568 page1image48142528page1image48141184

Det blev bedre, da jeg fik styr på makeup, og jeg besluttede mig til, at jeg ikke skal ligne Christina, men finde det, som gør noget godt for mig.” / Hanne, 51 år

__

“Jeg har fået sat streg under MIG. Jeg har fået så mange komplimenter. Det har været så fedt, og rigtig godt for mig at tage kurset. Det har sat mange tanker igang.

Mange tak for hjælpen. Tak for din måde at være på. Jeg håber, der er mange flere kvinder, der får kendskab til dig” / Liselotte, 53 år

Det her kursus er for dig der er træt af at være træt af dit spejlbillede. Du er træt af de der latterlige januar slankekure, og hurtige “quick-fixes”. Det her er til dig der bare gerne vil lære at være glad i den krop du er i lige nu, lave mindre fejlkøb og få en nem og overskuelig garderobe.”

Der er åbent for tilmelding lige nu og holdet starter d. 3 februar 2020 og fortsætter 28 dage frem. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her. 

1 kommentar

  1. Det er så dejligt, at Christina også står ved sig selv. Tingene kan godt fare sydpå med alderen, men man skal nemlig bare nyde alderstegn som noget positivt, der viser, at vi har levet…
    God fornøjelse til dem, der tager forløbet, og god weekend herfra til alle. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *