Efterlysning: Børn, der vil inspirere og hjælpe andre børn (det handler om at have svært ved noget meget tabubelagt…)

Sponseret – da dette er en del af et samarbejde med en kunde. Og så er det et helt vidunderligt projekt. 

Noget af det mest skamfulde for børn er at komme til at tisse i sengen. Det er vi i gang med et projekt der skal gøre op med. Skammen altså. Derfor har vi brug for at tale med børn i alderen 8 til 12, der tør og vil tale om hvordan det VAR eller hvordan det ER. Læs mere nedenfor, og kontakt min kollega SARA@Lahme.dk, hvis du og nogen tæt på dig, kan hjælpe.

 

Efterlysning:

 

Tisser dit barn i sengen, efter blealderen er overskredet? Det er helt normalt, men desværre ikke noget, vi taler så meget om. Derfor søger vi børn, som har lyst til at dele deres historie og erfaringer med os og hjælpe børn i samme situation.

 

Vi søger børn i alderen 8-12 år, der har brugt natble eller stadig gør det, og som har mod på at fortælle andre om, hvordan det er.

 

Interviewet vil tage ca. et kvarter og foregå over telefon, og vi foreslår, at I som forældre er med i rummet, mens interviewet finder sted. Det vil være anonymt, og vi viser ikke billeder af barnet, men vi bruger det godkendte citat til en hjemmeside, hvor vi fortæller om natbleer.

 

Vi giver et gavekort til Rema 1000 på 250 kr. og sender en pakke med lidt lækkert som tak for hjælpen.

 

Det med småt:
Forældrene skal godkende citatet og skal være tilstede, når interviewet gennemføres.

I skal også skrive under på, at det er okay, at jeres barn deltager i interviewet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *