Maske no 6: Det ultimative våben

Reklame (der indgår blandt meget andet, i denne serie af indlæg, masker jeg har fået som dommer i DBA, og jeg linker også til steder man kan købe dem.  Dog uden affiliateaftaler eller det der ligner. Der indgår også sager jeg selv har købt og nogle enkelte fra nuværende og tidligere kunder.)

Ok, det er sgu helt ærligt lidt stramt for tiden. Jeg startede sidste uge med en maveting, der tog et døgn, og er nu ramt af en kombination af alt muligt hæsligt fra hals til hoved. Men det er sidste uge inden juleferien, og der er pres på, så lige nu gælder alle (!) kneb for at ligne én er faktisk har styr på tingene. For én ting er HAVE styr på tingene, noget andet er at ligne en hængt kat, der hverken kan finde styret eller tingene for bare underskud. Et af mine ultimative våben er disse øjenmasker. De er helt og aldeles fantastiske. Jeg bruger dem når mine øjne og mit ansigt viser præcis hvor træt jeg er, når alt mangler fugt og når vejret, vinteren og regnen har sat sig som furer i ansigtet. 20 minutter med sådan et sæt og jeg kan droppe concealeren rundt om øjnene. De her er et vidundermiddel som er hver en krone værd. Du kan for eksempel finde dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *