Masker #1: Efterårsbekæmpelse

Reklame (der indgår blandt meget andet, i den serie af indlæg, masker jeg har fået som dommer i DBA, og jeg linker også til steder man kan købe dem.  Dog uden affiliateaftaler eller det der ligner. Der indgår også sager jeg selv har købt og nogle enkelte fra nuværende og tidligere kunder.)

Efteråret er stort og vildt og rimeligt presset. For alle, eller i hvert fald for de fleste jeg kender, og helt sikkert også for mig. Det er ikke arbejdet, der presser mig, men det er alt det, der også sker rundt om. Helt konkret at det bliver mørkt. Og ligeså konkret at ungerne skal tusind ting, og at det ikke bare er ens egen kaldender, der tæller mere, men at vi er en del i husstanden, der har ting vi skal. Og alt er sådan set godt, men det hele kalder for mig (måske ikke for dig) på at jeg gør noget ekstra ud af hverdagen, noget ekstra for humøret og helt sikkert også noget ekstra for velværet.

En af de ting, jeg gør så meget ud af jeg kan, er at passe ekstra på huden. Ja, kald det overflade, men det er røvlækker overflade, når det kører, og det er sublim selvpleje når man trænger til lidt ekstra. En ting er velværet, noget andet er så også når det hele virker. Fordi masken er mit yndlingsprodukt, vil jeg over de næste uger præsentere dig for virkeligt mange af dem, og fortælle så godt jeg kan om, hvorfor jeg lige præcis er vild med den.

Alle billeder er taget af min dygtige kollega Mette Skovgaard. Vi begynder med den her:

 

Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox Hydrater fra Peter Thomas Roth (fås her)

Hvis du tænker gelemasker som noget værre klisterstads, så er de dage slut. Denne maske er ikke svær at smøre på, den klistrer og fedter ikke. Hvis du som mig ind i mellem ligner en mellemting mellem en 80årig og en ork, når du vågner, så er det den her du skal unde dig selv 10 minutter med. Den kan bruges over hele ansigtet og gør noget ved den puffyness man kan vågne med, og især under øjnene. Hævelserne reduceres, og også hvis du har haft en af den slags nætter (efterår med børn…) hvor du ikke har fået sovet godt eller bare nok.  Det er en kendt sag at agurker virker sammentrækkende, men her er effekten bare maksimeret. Hvis du vil være særlig god, så stil den på køl i køleskabet, og brug den mens du smører madpakker. Vaskes af i bruseren eller med koldt vand.

2 kommentarer

  1. hej Cille – jeg gør mig umage, men som du har spottet kan det være svært at fange alle slåfejl. Jeg håber du kan bære over. Bloggen her er stadig nogenlunde fri for kommercielle interesser og annoncer og netop derfor kan det være svært at hyre en korrekturlæser til at tage de ting, der måtte være. Jeg erkender at det kan være irriterende at møde som læser, Kh J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *