Færdig med træt. Mig og min yoga – nej, jeg er ikke blevet hellig

Ganske vild overskrift ikke?

Det kan være at det begynder at virke irriterende at høre om, og det kan være det begynder at være sådan en lille bitte smule helligt, for jeg ved godt at det virkeligt fylder meget efterhånden. Både i mit liv, på min instagram, og faktisk også her på bloggen. Men jeg er SÅ FÆRDIG med at være træt, færdig med at føle mig sådan en lille bitte smule halvsvag, færdig med at mærke uroen komme krybende midt i hverdagen, når der sket ikke er plads til den, og færdig med at den motion jeg får, handler om at løbe mine drenge ind. Og det er her yogaen kommer ind i billedet. Jeg aner faktisk ikke rigtigt hvordan jeg får tid til den, men på en eller anden måde lykkes det. Der er andet der må vige, for jeg er ikke der endnu, hvor jeg kan nøjes med yoga fra min app – jeg elsker når jeg bliver undervist, og elsker når jeg bliver vejledt til at komme ind i ellers svære stillinger. Og ja, yogaen hjælper på det hele.

Hvis du kunne tænke dig at prøve noget af det, jeg rigtigt godt kan lide, så vil jeg ikke tøve med at anbefale disse to damer:

Trine Hedegaard, som særligt er specialiseret i Yin – som er den yoga, der arbejder med bindevæv. Hun holder workshops, så man kan lære hende at kende, både i Jylland og i København. Klik her.

Så er der Tina Kaare, som både laver workshops, retreats og har flere hold om ugen. Tina laver også eneundervisning i yoga, og det er det vildeste treat. Hende kan du finde herog på programmet her hos Københavns Yoga

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.