3,5 Ting jeg glæder mig til i november

Vi kan ikke rigtigt dukke os for det længere – efteråret er her, og vinteren er på vej. November er der som bekendt meget af i Danmark, og for at modvirke novemberleden, har jeg besluttet mig for at den skal være sjov, let, og glimrende. Her er nogle af de ting, jeg glæder mig til i November, og ja, du får dem lidt tidligt her, så du kan nå at kampkoordinere dig frem til en løsning, så du kan være med til noget af det, hvis du har lyst:

Foredrag om kropssprog v. Tina Kaare

Jeg har fået lov til at dele med jer, at Tina Kaare holder et foredrag i begyndelsen af November i København. Jeg har hørt det foredrag, og det er virkeligt lærerigt. Det handler om den nonverbale kommunikation, og om alt det, vi siger uden at sige noget. Du kan læse meget mere lige her.

Ny serie på HBO

Den 4. november får en ny stor fantasyserie premiere på HBO Nordic. His Dark Materials, eller “Det gyldne Kompas” – jeg glæder mig!

Jeg skal holde foredrag i Aarhus!

Om moderskab, og alt det der gør det skønt svært og udfordrende. Læs meget mere lige her.

Og ja!

Så holder vi igen Magisk Marked på mit kontor i slutingen af november. Det bliver skønt, hyggeligt og glimmer må bæres! Mere info følger, men det bliver den 27. november.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.