Hvor sjovt må man egentligt have det?

 

Der er meget hverdag derude, og der er rigtigt meget regn oveni, og der er mange gummistøvler, meget fars, mange lus, og virkeligt meget koordinering. Og sådan er det vist bare. Men når man nu godt kan lide hverdagene, når man nu insisterer på at de er nødt til at være sjove og gode, så er det altså en fest at få lov til at dele dem med gode, sjove og kloge mennesker. Min arbejdsplads er fuld af den slags mennesker – jeg har virkeligt nogle fantastiske kollegaer, og så har jeg også ind i mellem helt vidunderlige muligheder for at arbejde sammen med endnu flere, som også bringer noget til faddet. Et af de projekter er Normals podcast, og mellem os sagt så tror jeg de har det virkeligt sjovt i Normals HQ. Der er højt til loftet og det har været en fest at lave Kanal Normal sammen med dem. Nu er afsnit fire ude, og denne gang er Rikke Hørlykke gæst – hun fortæller om sædbanker, pre-jul og om muskelmasse og træning. Hun fortæller også om sin familie og om, hvad der betyder noget for hende. Og så er Megan Moore et smut forbi, og alt er en fest med hende. Klik ind her og lyt med.

Og du kan forresten også klikke her og SE hele udsendelsen.

 

1 Comment
Previous Post
Next Post