VIND VIND VIND: Noget jeg nærmest ikke kan beskrive

Sponseret fordi vi arbejder sammen med og for Essence.

 

Jeg savner ord, for jeg kan næsten ikke forklare hvor fedt du du kan vinde i dag er. Det er en gigantisk palmette af neglelakker og læbestifter, som matcher, men som ikke bare matcher, men matcher din hudtone. Som du kan se er der virkeligt mange at vælge imellem, så der er måske lagt op til en venindeaften eller bare til generel gavmildhed, hvis det er dig, der vinder. Det kan nemlig i virkeligheden ikke lade sig gøre at bruge det hele op, så vidt jeg kan gennemskue. Men smid en kommentar her inden søndag aften, og så krydser jeg fingre for at det er dig, der vinder dette fantastiske sæt fra Essence.

De smukke billeder er taget af min kollega Mette Skovgaard.

64 Comments
Previous Post
Next Post