En film, du er nødt til at se

I sidste uge var min kære søster og jeg til præmiere på Downton Abbey, og hvis du bare er tilnærmelsesvist fan af det min veninde kalder for Skråskriftsfilm, eller det som Johan kalder Kysefilm, eller bare Downton Abbey, så er du nødt til at se denne film!

Den er vidunderlig. Så kort kan det siges, fuld af al den eskapisme, efteråret trænger til, og fuld af al den mode, storladenhed og snappe comebacks, som serien i særdeleshed er kendt for. Der er fine underliggende spor om klasse, homoseksualitet og om at være herre over sit eget liv, og flere små afsluttede historier i en. Jeg kan næsten ikke anbefale den nok, men frem for alt er Maggie Smith AKA Lade Violet i topform! Hun er så fuld af vid, bid og humor at hun alene bærer hele filmen hjem. Skynd dig at se den!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *