Kanal Normal: Nyt afsnit ude nu

Altså først og fremmest er det vigtigt for mig lige at råbe tak! TAK! Fordi I har taget så godt imod podcasten Kanal Normal. Jeg synes selv det er et vildt fedt medie, og den sæson vi har fået mulighed for at lave sammen med Normal, underholder forhåbentligt! Jeg har lige genhørt (for ca 20. gang) afsnit tre, hvor jeg taler med blandt andre Szhirley – vi taler om bæredygtighed, om glimmer, forventninger fra andre og sig selv, om at kunne og have lyst til mange ting (Szhirley…), men jeg taler også med andre: Megan Moore, som fortæller om øjenvipper, og hvordan man passer på dem. Tina Kaare og Nina Antvorskov om klimaangst, jeg hører fra mange forskellige danskere om, hvordan man skaber små forandringer for miljøet, og ikke mindst, så har vi det faktisk ret så sjovt. Jeg håber du har lyst til at lytte med – hvis ja, kan du klikke lige her:

PODCAST. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *