KanalNormal – jeg er vært på en podcast, du kan høre nu!

Hold nu op hvor har jeg glædet mig til at fortælle om det her. Jeg er vært på en spritny podcast, der kommer til at udkomme en gang om måneden. Den er fuld af interviews, overvejelser og frem for alt: Glimmerteorier, og det første afsnit handler om at komme tilbage til hverdagen, og her har jeg et interview med selveste Irina the Diva, som fortæller om sin hverdag, men også om det job, der lærte hende allermest om ydmyghed. Så interessant og spændende.

Podcasten hedder KanalNormal, og er lavet i samarbejde med butikskæden Normal (som hjalp os med Musaliprojektet – hvilket jo er grund nok i sig selv til at elske dem højt), og jeg har fået lov til at folde emner og vinkler ud, som jeg virkeligt holder af. Og jeg håber sådan (!!!) at du kan lide den!

Husk endelig at abonnere på den i fx iTunes, så vi kan få lov til at fortsætte og lave endnu flere – du finder podcasten lige her.

Der er det særlige ved podcasten at vi faktisk har filmet hele afsnittet, så du kan faktisk også vælge at se mine gæster og mig tale sammen i studiet – det gør du ved at klikke her.

Jeg krydser fingre for at du kan lide det – andet afsnit kommer om en måned og er simpelthen (hvis jeg lige selv skal sige det…) endnu bedre og sjovere!

 

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *