Moderskabet – og de mange, mange spørgsmål

Det er ved at være nogle år siden, jeg sidst har holdt foredrag om moderskabet – og det er næsten med rystende hænder at jeg har sagt ja til at holde to særlige events dette efterår.

For på den ene side er det eviggyldigt, det tema, på den anden side, kan jeg mærke at der er gjort og sagt så meget om det efterhånden, og at tonen har ændret sig så meget i debatten, at man nærmest ikke kan hæve stemmen uden at vælte rundt i spinat. Men jeg tror der er brug for en debat – en snak om, hvornår moderskabet og forældreskabet klemmer, hvornår det lykkes, og ikke mindst: HVEM vi er i det? For at tilrettelægge foredragene, har jeg bedt om hjælp i mine stories på instagram i dag – og svarene er fandme så megaspændende, at jeg nu ryster lidt mindre og glæder mig desto mere til at tale.

På insta hedder jeg @lahmekommunikation og du kan følge med i spørgsmål og svar derude, hvis du har lyst.

Du kan komme med til foredragene via dette link, og der er både et i København og et i Aarhus – jeg håber vi ses!

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *